Tuba kızlar 26 ocak doğum yaptım ve emziriyorum. emzirince adet daha da geç gelir diyorlar. benim iki üç gündür adet sancısı gibi ağrılarım var. sizde ne kadar bir süre sürdü doğumdan sonra adet görmeniz?
Glitter Tuba bunyeye gore degisiyor sanirim. Ben de 4 aralikta dogum yaptim Ara ara hafiften sanci olsa da gelen giden yok. Emziriyorum ben de.
Seldabi Tuba emziriyordum bende 3. Ayimda adet oldum ama cerazette dogum kontrol hapi kullanmistim onun tetikledigini dusunuyorm
Gizemre Tuba bebeğim 6 aylık oldu hala olmadım 15 gün önce fln adet belirtilerim oldu sivilce sancı vs. leke gibi bişey geldi Bidahada olmadı önümüzdeki ay olurum diye ümit ediyorum
Liyaa Tuba kendi ailemdeki bütün kız kardeşlerim 9ay sonra oldu ben 43.gün adet oldum bir kaç ay geç olaydı iyiydi 😂😂
Nekwa Tuba 7.15 aylık oldu oglum hala olmadim kimisi 2 seneye kdr olmuyor bu hormonlara bagli tamamen yani😉
Nekwa Deletedmom115 emzirmekten kasit aslinda süt hormonu yüksekliği canim dolayisiyla var 😉 Kiminin bu nedenle bebegi olmuyo mesela sut hormonu yüksek oluyor.
Tuba Deletedmom115 olunmaz demiyorum ki zaten ama emziren annede adet gecikir dediydi ebem 🙈 o yüzden cogu kisi zaten emzirince hamile kalamam diye düsünürmüs fakat hic korunma yöntemi degilmis ☺️
Deletedmom115 Tuba Ben yanlış anladım o zaman hani derler süt korur vs sonra bi bakıyor hamile ona nazaran söyledim ☺