Adakus000 Kızlar bu yaz tatile gidecek misiniz?? Pandemi malum.. geçen sene hamileyim diye korkumdan gidemedim virüs yüzünden. Ama bu yıl bebekle nasıl olur bilemedim. 5 aylık kızım 🥰 Sizler düşünüyor musunuz bu yaz deniz tatili? 🤩💄💃👙👡👩❤️👨
Ikrazumra19 Adakus000 gitmeyi dusunmuyorum ben ortalik iyice rahatlayana kadar da cesaret edemem cunku gecen sene gidemeyen herkes bu sene o kadar bunalki kosa kosa tatile gidicek filan riske giremem
Duygu0606 Adakus000 bende öle hamileyken kapattım kendimi eve 1 senedir hiç bir yere cıkmadık ama bu sene gidecegiz tatile inşallah aldık tatililimizi☺️☺️
BeautifulMother1 Adakus000 bugün ki posttan sonra asla bir yere gitmem oğlumu annesiz bırakmaya hakkım yok gezeceğim diye bu benim düşüncem
Cheddar Adakus000 annemin yanına gidicem 7aydır görmüyorum. Orda izole olacağız. Tatil için maalesef olumlu düşünmüyorum bu koşullarda
Minikbirkalp Kurban bayraminda memlekete gitmeyi düşünüyoruz kurbanımızı da orda kesicez oğlumun akika kurbanını da orda kesmeyi düşünüyorum şuanlık baska bir planımız yok ama eşim her an bı atak yapabilir 🥰 sever gezmeyi öyle birşey olursa da yok demem 🤗🤗
Adakus000 Minikbirkalp Oh mis Allah kabul etsin şimdiden 😌 Bende bayılırım gezmeyeeee 😜 Bebekle tatil konusu beni ayrı bi heyecanlandırıyor su an
Adakus000 Ikrazumra19 O dediğiniz ben oluyorum işte galiba 😅 Yazlığımıza gidebildik geçen yaz sadece, ama otel tatili özledim ben yaaa aynı olmuyor
Minikbirkalp Adakus000 Sağol cnm benim beni de heyecanlandırıyor bı yandan da tedirgin ediyor onca yol nasil geçer diye hiç uzun yol yapmadık durur mu durmaz mi beni zorlar mı şimdiden düşünmeye başladım 🤣🤣
BeautifulMother1 Adakus000 virüs olup vefat eden bir hanımefendi var ve oğlu daha 4 yaşında şimdi ailecek gittiğimiz tatilde virüs olup ölsem benim oğluma kim bakacak baksalarda benim gibi bakamazlar
Adakus000 Cheddar Ah işte herkesin kafasında aynı tereddüt 😔 Bende bu yüzden açtım bu postu, çok özledik tatili ama işte insan karar veremiyor.. emin olamıyor..
bebekzeynep Adakus000 çok istiyordum ama vakalar böyle oldukça imkansız.. kızımı kendimi eşimi riske atamam insanlar gevsedikce gevşedi çünkü