Vanilya Gokcen_26 Kızartmayı yeni verdim canım. 11 buçuk aylık oldu. Ama balığı 7. Ayda 3 gün kuralı ile denedim
dandiniko Vanilya ben 3 gün kuralı denemedim balıkta. Az az verdim ama bi sıkıntı olur mu ki 🙄 şüpheye düştüm
Ummuscetinkaya Cheddar aaa evet o da olur bak kızarınca daha kolay olur fırında pişirirken de hep kafasıyla pişiyor sonuçta
Ummuscetinkaya Vanilya bende kızartmayı ilk kez vericem 16 aylık oldu çekindim biraz bir de yoğurt fekan yediremiyorum ya benşmki de yoğurt hastası zor oluyor
Vanilya Ummuscetinkaya Yoğurt benimki de yemiyor. Meyveli yediriyorum ara öğün olarak her gün. Balığı güzelce kızart. Yoğurt verme yanında. Çorba yap yanına ver canım
HonKiPonKiDoNiNo Ummuscetinkaya iri uskumrunun civa orani cok yuksek oldugu icin bebeklere pek onerilmiyor cnm, bilgin olsun .. Onun yerine istavrit ve somon verebilirsin daha faydali
Ummuscetinkaya Vanilya yok vermem zaten genelde fırında yapınca yanına sebze haşlama yapıyorum yarın akşam balık kızartması yapalım bakalım peki balık buzlukta sorun olur mu eritip kızartsam
Atamom16 Ummuscetinkaya tam boynunun bitip etinin başladığı yer var ya ordan kes bıçakla doğrama tahtasına koy daha rahat olur 😄 alışıyorsun zamanla büyük başığa dokunurken ben korkuyorum bazen hala 😄
Ozgurbebek Ummuscetinkaya uskumru firinda çok guzel oluyor. Kizartma agir gelebilir yagli bir balik çünkü 😊
Ummuscetinkaya Ozgurbebek yaaaa balıkçı kızartma diye verdi ama fırında yapabilir miyim ay bu daha çok hoşuma gitti
Ozgurbebek Ummuscetinkaya evet uskumru ozellikle firin baligi olarak gecer aslinda yagli oldugu icin 😃 ben firinda yaparim ve cok lezzetli olur. Esim büyük balik sevmez normalde ama uskumruya hayir diyemez 😄
Ummuscetinkaya Ozgurbebek aaaa birimi kızartayım birini fırın yapayım ara verip çok teşekkür ediyorum