Vanilya Ummuscetinkaya Unlayıp kızgın yağda kızart canım. İç kısmını yedir kuzuna. Ben öyle yaptım birkaç kez. Ama fırın daha tabi faydalı oluyor. Patates de koyuyorum yanına güzel bir öğün oluyor
Ozelanneozelbebe Ben genelde mısır ununa bulayıp bol yağda kızartıyorum büyük bıçakla ya Allah de kes kafasını 😀
Vanilya Ummuscetinkaya Bir tarafı iyice kızarsın sonra çevir. İçi çiğ kalmasın. Güzelce pişir hemen pişirme
Ummuscetinkaya Vanilya heh onu sordum çünkü atarım kızgın yağa pişti diye alırım yapmışlığıö var tavuk ve köfteyi 😂😂
Atamom16 Ummuscetinkaya tam boynunun bitip etinin başladığı yer var ya ordan kes bıçakla doğrama tahtasına koy daha rahat olur 😄 alışıyorsun zamanla büyük başığa dokunurken ben korkuyorum bazen hala 😄
Vanilya Ummuscetinkaya hemen çevirirsen parçalanır zaten balık canım. Hemen çevirme güzelce pişir bir taradı sonra çevir.
Ummuscetinkaya Cheddar aaa evet o da olur bak kızarınca daha kolay olur fırında pişirirken de hep kafasıyla pişiyor sonuçta
Vanilya Gokcen_26 Kızartmayı yeni verdim canım. 11 buçuk aylık oldu. Ama balığı 7. Ayda 3 gün kuralı ile denedim
dandiniko Vanilya ben 3 gün kuralı denemedim balıkta. Az az verdim ama bi sıkıntı olur mu ki 🙄 şüpheye düştüm
Ummuscetinkaya Vanilya bende kızartmayı ilk kez vericem 16 aylık oldu çekindim biraz bir de yoğurt fekan yediremiyorum ya benşmki de yoğurt hastası zor oluyor
Vanilya Ummuscetinkaya Yoğurt benimki de yemiyor. Meyveli yediriyorum ara öğün olarak her gün. Balığı güzelce kızart. Yoğurt verme yanında. Çorba yap yanına ver canım
HonKiPonKiDoNiNo Ummuscetinkaya iri uskumrunun civa orani cok yuksek oldugu icin bebeklere pek onerilmiyor cnm, bilgin olsun .. Onun yerine istavrit ve somon verebilirsin daha faydali