PembePelikan sparrow bu sabah Denk geldim. Bana anormal geldi. Gerçek dışı sadece dikkat çekmeye çalışan hastalıklı bir ruh gibi.. Toplumda ne olursa olsun bir yer edinme çabası yeterki konuşulsun kötü bile olsa farketmez düşüncesinde. Tedavi görmesi şart
sparrow PembePelikan ya bir önceki videosunu da görmüşsündür Ozgecanin fotosunu bilgisayardan açmış dudağını öpüp ben tecavüz etseydim keşke dediğini. Çabası dikkat çekmek olsada zihniyeti pis potansiyel sapik
sparrow Minnossareannesi video değil de foto yükledim ben canım videodan bir ekran görüntüsü alabilirsin
sparrow Minnossareannesi ben şehri bilmiyorum ama Twitter ve sosyal medya da gördüğümü yazdım altına linki ekledim açıklama kısmına
PembePelikan sparrow evet gördüm midem bulandı. Tabiki bende öyle düşünüyorum zihniyeti bozuk. Karanlık bir odada sağında solunda da bilgisayarlar var. Belli ki sabahtan akşama kadar video çekip pis işlerle meşgul durumda.. aile eğitimini eleştirmem normalde büyük konuşmaktan da korkarım ama belli ki kendi haline bırakılmış herhangi bir terbiye almamış ve yönlendirilmemiş.. korkarım ki yine gözaltı yapılıp serbest kalacak
MeryemEslem sparrow cehennem senin için yansın pislik bi de utanmadan anlatıyor Rabbim seni ve senin gibileri kahru perişan etsin
sparrow Azsekerlikahve demi insan bunları gördükçe daha çok çıldırıyor zalim cirit atarkenn garibana zulm bitmiyor
Ecreee sparrow Allah belasını versin adı pislik yerin dibine gir lanet olsun böylelerine Rabbim yavrularımızı korusun..😡😡🤲🤲
Minnossareannesi sparrow kullanmıyordum sırf bunun için aktive ettim şuan iğrenç pislik yeter ki tutuklansın
sparrow Minnossareannesi ben de eşim sayesinde uzun zaman sonra tekrar baktım 😔 Allah yanına bırakmasın
Elif1150Ecem sparrow Sinirimden aglayasim geldi Yeter artık yeter ne bu pisliklerden , rabbim sen bu pislikleri bildiğin gibi yap 🤲🏻🤲🏻,normal biseymiş gibi anlatıyor geberesiceler, Rabbim sana emanet yavrularımız 😓🤔🤲🏻🤲🏻
Minnossareannesi Elif1150Ecem Bende yaaa şuan çıldırdım gerçekten uzun videosunu izledikten sonra belki de yaptığı gerçek dedim iğrenç pislik sapık ya sinirim geçmiyor bi kız annesi olarak daha da sinirliyim
Minnossareannesi sparrow amin amin bir de başka bir Alihanın bilgilerini yaymışlar gördün mü videoda apaçık ortada sıyrılacağım sanıyor geri zekalı
Elif1150Ecem sparrow maalesef evet rabbime sığınıyoruz tek düşüncem duam bunların cezasız kalmaması hem bu dünyada hem ahirette 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻aminnnn
Ecreee sparrow YouTubede bir çok videosu var nasıl buna izin veriyorlar anlamıyorm.seytanlaşmis pislik…😡😡😡