Gari_de_Gari sparrow uyduruyor bence Ya dikkat çekmek için yapıyor,ya kafa kırık ya da içinde böyle bir dünya da yaşıyor pis dengesiz dolu etraf,Allah yardımcımız olsun ahh ne kötü devir🥺
sparrow Woody Haydi hanımlar ihbar etmeye https://www.ihbarweb.org.tr/ https://onlineislemler.egm Kızlar bu linkten yaşadığınız şehir emniyetine ihbar yapabiliyoruz 🙏🏻 Yalan bile olsa cezasını çeksin pislik
PortakalliKahve sparrow çok çok kötü durumu. Bir insan soğukkanlılıkla nasıl bunları itiraf edebilir ? Biz tutuklansın diye hashtag atarız, o tımarhaneye kapatılır. Korkuyorum artık adım atmaktan.
Minnossareannesi nursocum yalan da olsa bunu yapabilmeyi kurgulayan iğrenç bi çocuk acilen tedavi olması lazım demek ki böyle bir fırsat yakalasa yapacak Allah’ın cezası 😞😞😞
nursocum Minnossareannesi ceza sistemi bu olduktan sonra böyle ruh hastaları istediği söyler de yapar da. Sonuçta bizim çocuklarımız sarayda büyümüyor. Rabbim fırsat vermesin, buna göz yumanlarıda en ağır azabıyla sınasın.
Mommy_Tugsa sparrow Rahatça söyleyebilmesi bile ülkenin durumunu gösteriyo. Umarım bu sefer ceza alır içerde geberir.
ecemm-6161 sparrow Allah’a havalae ediyorum Rabbim nasıl biliyorsa oyke yapsın bakanlıklaea etiketleme yapalım duysunlar alsınlar sunu içeriye pis adi şerersiz😡😡😡😡
NaimeYilmaz sparrow Bu yüzden çocukları yetiştirirken kendi karakterlerini baz alarak adımlar atmak çok önemli bence. Kendini gerçek anlamda tanıyan ve imanı güçlü bir birey kolay kolay özenerek hareket etmez ve yoldan çıkmaz diye düşünüyorum. İnşallah büyütürken bunları aktarabilme fırsatımız olur. 🤲
Minnossareannesi nursocum doğru diyorsunuz rabbim hep iyi insanlarla karşılaştırsın çocuklarımızı çok zor daha çocuk yaşta özendiği şeye bak 😥
Azsekerlikahve sparrow bu ne rahatlık ya. Bu ne kendini bilmezlik….. bide pişkin pişkin gülümseyerek anlatıyo. Nerde devlet… görmüyo mu bu şerefsizleri… hani bi kadının kocasından şiddet gördüğünü gören adam şuan hapiste .. kadını o şerefsizden kurtardığı için.. bu şerefsiz niye böyle rahat? Niye hala sokakta bunun gibi bi köpek… allah belasını versin ya
sparrow Azsekerlikahve demi insan bunları gördükçe daha çok çıldırıyor zalim cirit atarkenn garibana zulm bitmiyor
sparrow Minnossareannesi video değil de foto yükledim ben canım videodan bir ekran görüntüsü alabilirsin
Canevlatlarim54 sparrow allahım videoda Özgecan Aslanın fotoğrafını öpüyor ve kötü kötü şeyler söylüyor allahım ölüye bile saygısı olmayan bi yaratik çok kötü birşey çok şoklar içindeyim inşallah bian önce tutuklanır da akli başına gelir