boncuk- Hdus ay ben de merak ediyorum bunu. Çok etkiliymiş onarıyormuş canlandırıyormuş falan. Ama süresinin uzun olduğunu sanmıyorum ya Brezilya fönü gibi bir şey değil. Sen bakım amaçlı mı istiyorsun düzlük için mi?
SeherRonyaMelek Hdus Kuaförde muhasebecilik yaparken Eğitim sırasında model olarak kullanıldım uzman tarafından bu işlem uygulandı saçlarıma. Şöyle söyleyeyim dümdüz düzleştirilmiş bir saç beklemeyin sadece saç yatışıyor birazda olsa. Örneğin benim saçımın işlemsiz hali su dalgası gibidir işlemden sonra bu dalgalı hali kalmadı ama küçük küçük saçların tiftik görünümü vs kalıyor. Yani ben yinede düzleştirme gereği duyuyordum ama düzleştirme sürem azalmıştı baya. Dalgalı hali gittiği için saçımı 10 dakikada bitiriyodum. İşlemden sonra tuzsuz şampuan kullanırsanız keratinin ömrü daha uzun oluyor. Ben saçımın dalgalı halini daha çok sevdiğim için tuzsuz şampuan kullanmadım saçlarım 2 ay sonra kadar eski haline döndü . instagram kullanıyorsanız buraya link bırakıyorum videodaki benim . Soldaki saçımın işlem yapıp kurutulmuş hali ( dalgalı saçlarım varken bu şekil oldu) sağ taraftakide düzleştirilmiş hali . boncuk-
merveyyoruuk Hdus 1 ay önce yaptırdım canım aşırı canlandı saçlarım. Cansız ve aşırı dökülüyordu çok iyi geldi. Ama keratin şampuanı aldım tuzsuz şampuan yani etkisini kaybetmemesi için. Tuzlu normal şampuan kullanırsan etkisi fazla kalmayacaktır💐
Biscolataerkegim SeherRonyaMelek Nasıl soldaki işlem yapılmış halı 🙄 Ben banyodan çıkıp saç kurutma makinesiyle saçlarımı iyice kurutunca aynı sağdaki saçlarınız gibi oluyor. Şaşırdım şu an keratine rağmen dalgalı duruyor olmasına
SeherRonyaMelek Biscolataerkegim Sağdaki gibi dümdüz pürüzsüz oluyor mu ? Belkide benim saçım çok dalgalı olduğu için böyle olmuştur 🤷♀️
yusufumyasemin SeherRonyaMelek bende kıvırcık saçlı bir arkadaşta görmüştüm oda sizin dediğiniz gibiydi düz ama tiftikli , öyle pürüzsüz değildi
Biscolataerkegim SeherRonyaMelek Ay evet bir ay olacak nerdeyse 😊 Ki ben haftada birkez muhakkak saçımı düzleştiren biriydim şimdi köşeye attım kullanmıyorum 😂 Bir de benim saçlarda dalgalı, ince telli olduğu için çok aşırı karışiyordu toka bile takamazdim daha fazla karışmasın diye. Yani en çok ince telli olduğu için yaptırdım. Şimdi saçıma toka takıyorum saçımı açtığımda lastik izi bile olmuyor
SeherRonyaMelek Biscolataerkegim saç yapısından da farklılık gösteriyo olabilir :) benim saçım hem çok gür hem kalın telli. Demekki anca bu kadar oldu 😂
SeherRonyaMelek Hdus bence saçlarınız çok kötü değilse para vermeye değmez . Sanırım bu tarz şampuanlar varı keratin sütlü isterseniz onlara bakın birde
Biscolataerkegim Hdus Canım fiyat saçın uzunluğuna göre değişir benim 250 normal fiyatı ama o zaman kadınlar günü indirimi başlamıştı yarı fiyatına geldi 🙈
Bartununannesi Benim saçlarım da dalgalı ve kabarıktı, yaptırdım ve çok memnunum. İki aydan fazla oldu hala kullanıyorum. Banyoda tuzsuz şampuan kullanıp ardından banyo sonrası kurutmaniz yeterli
paputmoms Hdus canım emziriyor musun? Eğer emziriyorsan bence emzirme döneminde yapmamalısın çünkü saçlar zaten dökülüyor onun özel bir şampuanı var tuzsuz şampuan ve saç kremi kullanmak gerekiyor her duştan sonra onlar da biraz döktüğü için bence emzirme bittikten sonra kalıcı fön yapmalısın ben yaptırdım pişman oldum şampuanını uzun süre kullanamadığım için 4 ay kadar kullanabildim düz halini dökülme karşıtı şampuan kullanmak zorunda kaldım çünkü doğum sonrası zaten çok döküldü Bi de onu yapıp şampuanını kullanınca evin her yeri saç dolmaya başladı… sadece keratin bakım istiyorsan onu yaptırabilirsin o güzel oluyor canlandırıyor saçları