Woody SeverusSnape tavsiyem burqya bakarak yatırım yapmayın. Youtubeda bir sürü video var. Onlarla başlayın.
EsofmanliSevketHoca SeverusSnape Ay canım benim, o zaman şöyle yapalım sen getir bana yap yatırımını, hoüloooğ ne veriyorsa 2 misli sana 🤑😘
Purple13 SeverusSnape hangi uygulamadan oynamak istediğinize karar verir. Bir çok borsa sitesi var. Hangi borsada hangi coinler var bakın. Uygulamayı indirin üye olun. Arada borsalarda kilitlenme oluyor. Yorumları okuyun. Alacağınız coini ilk takip edin. Biancesı kullanan var btctürk var paribu var vs.
Kuzey06 SeverusSnape bak ben dun girdim bu ise oncelikle belirteyim. Binance tr yi yukle telefonuna. Sonra kimlik dogrulama islemlerini yap. Sonra hesabindan binanceye parani yukle. Sonra coin al. Bunlari nereden yapacaginida ‘monte kripto kontu’ diye YouTube kanalindan adim adim izleyerek yap. Hatta once o adami izle linkini tiklayarak yap referansi ile girersen komisyon indirimin oluyor.
SeverusSnape EsofmanliSevketHoca çeyreklerimden kendine küpe yaptıran gaynanam bu işi biliyor demek ki. En iyisi coin moin yalan, altına devam hocam.
Bircorekannesi SeverusSnape Anam batmasanız bari kızlar, Allah selamet versin . Helal mi bu şeyler faize girmiyor değil mi çoluk çocuktan çıkmasın 😔 korkarım Allah esirgesin
Mom080 Bircorekannesi ben de araştırdım bir hoca tandigim söyledi caiz değildir diye yanlış anlaşılmak istemem post sahibi veya başkası için demiyorum ama güvendiğim bilgisindeb emin olduğum hoca kesinlikle bulaşmayin haram dedi isteyen oynar birsey de diyemem
SeverusSnape Mom080 yok canım estağfurullah, yanlış anlamıyorum kimseyi… Merak ettim herkes girmiş, şaşırdım da bayağı. Biz anlamadık ama bu işten. Kuyumculuk kazanacak nihayetinde🥶
Bircorekannesi Mom080 Değil mi banada öyle geldi haksız kazanç var gibi, para yatırıp para kazanıyorlar anladığım kadarıyla emin de değilim ama çok muhabbeti dönüyor haramsa bu durum beni üzer yazık güzel evlatcıkların kursağından geçecek olanlara 💔
Mom080 SeverusSnape üstte yorum yazdım sana vergi yükümlülüğü geliyor bir an önce karar ver diye görmedin galiba inan bu sanal para haydan gelir huya gider bereketli olacağını pek sanmıyorum ama yine de saygı duyuyorum herkesin özgür iradesi 🤷🏼♂️
Mom080 Bircorekannesi yani helal harama çok takılmayanlar için kolay bir para kazanma yolu veya inançlarına bağlı birsey ama doğru değil sonuçta ortada iş yok birsey yok üstüne para geliyor🤷🏼♂️
SeverusSnape boncuk- eğer gerizekalıya anlatır gibi anlatan olduysa da ben yine anlamadım ahsjahdjdj ULTRA GERİZEKALIYA ANLATIR GİBİ ANLATIN GURBAN OLAYIM🥲