asocialmom Kızlar sürekli işlem yoğunluğu diyor hiçbi şey yapamıyorum alım satımı bırak göremiyorum bile 2 saat önceki şekilde duruyor ay sinir oldum binanceye nasıl aktarılıyor bu yatırımlar bilen var mı Allah aşkına yardım edin
Eylul1503_ asocialmom şuan herhangi bir işlem yapamıyoruz sistem çöktü biance de aynı şekilde giriş yapılmıyor 🤷♀️
Asklepios asocialmom binance tr ye girebiliyorum ben şu an. Hot da biraz olsun yükselmeye başladı takip ediyorum
Nur006 asocialmom binance kullanıyorum. (binance tr değil ) piyasanın en sağlam borsası . Biz gayet sorunsuz bir şekilde giriş yapabiliyoruz
Bebegimm1 Eylul1503_ biance ben giris yapiyorum orda gayet iyi hatta az once esimin arkadasi da giris yapiyorm dedi ama paribu kitlendi cok gerildim suan ciktiginda satamicaksam sistem çökücekse ne anladım ben bu uygulamadan
Eylul1503_ Ben biance da giremiyorum paribuya da hicbir işlem yaptırmıyor çok haklısın yükseldiğinde işlem yapamayacaksak neden böyle bir uygulama var herkes sövüyor 🤨
ilkgozagrimmmm Nur006 Binancede yükselme olduğunda alım satım duruyor mu paribu gibi acaba . Bu çok saçma oldu alım satım olmuyor ne anladık bu işten
asocialmom boncuk- binance de çeşit çok paribu aşırı acemi aslında bu konuda kullanılmaz cidden ben ilk alımımı binancede yapmıştım hiç sorun olmamıştı