[silindi] Ebru_ersin09 sütüm de zerre azalma olmadı,maşallah diyeyim kendime:)) çünkü içtiğim 3 litre su,süt miktarını misliyle karşılıyor.bir kaç saat emzirmesem gögüslerim hemen şişiveriyor maşallah:)
Bebekbaylar Ebru_ersin09 hadi bakalim yardimlasalim😃😃😃 2 çocuğum var 3.ye hamileyim 16+3 haftalik henüz hiç kilo almadim ve 42 kiloyum hamileyken aldiklarim doğumdan sonra gidiyo tutamiyorum nasıl gidiyo diyeceksiniz ama bilmiyorum valla zaten 60 kiloyu sadece doğuma giderken gördüm onun dışında kilo alimim yok ☹
Gulsu Bebekbaylar siz maşallah 3cocuk bı anda gitti kilom 8 aylık kızım benim bende 42 kiloydum suan52yim keşke 60 olsam🤭🤦🤦
Avakado-34 Ebru_ersin09 2 ay 8 gün oldu doğum yapalı , 54 ile hamile kalıp 76 ile girmiştim . Toplamda 22 kilo almıştım. Şu an 59 um. 17 kilo çok hızlı gitti ama bu 5 gitmeyecek galiba 😏
i_21 60 kg ile hamile kaldim, doguma giderken 80 kgydim. Bebegim 2 aylik 63 kiloyum, dogumdan sonra bol su icmek disinda baska hicbir sey yapmadim. Emzirdigim icin geceleri uyandigimda cok tatli yedigimden dolayi insallah geri kilo almam.
Avakado-34 Ebru_ersin09 Valla özel bişey yapmadım kendiliğinden çok hızlı gitti. Sadece süt olsun diye çok su içtim ve emzirdim , ama son 5 için ne yaparsam yapayım gitmedi ve gitmiyor . Biraz yemekten kısayım dedim onda da sanki sütüm azaldı yani anlamadım.