biregesevdasi Bebegimm1 maalesef paribu böyle coinler yükselince satılmasın diye sistem kilitleniyor ☺️
Kuzey06 Minikcasper01 bak bak sonra binance tr yi indir ordan yürü 😂 ama koşma. Hem ne demişler hızlı koşan atın boku seyrek düşer 😂😂😂
biregesevdasi Yy2112 uygulamaya girin alt kısımda alım satım var oraya girin orda sağ üste tıkayıp coin adını yazın çıkar☺️
Hande Lalande merhaba bende şimdi postlardan girmek istedim bu işe😅 tarif edermisiniz hangi uygulama nasıl yapılıyor 🙏
Yy2112 Bebegimm1 aynen ben de giriş yapamıyorum. Hatta bu olumsuz yorumlardan sonra ordaki paramı hesabima aktarıp binanceyi kullanmayı düşündüm ama henüz hesabima geçmedi para
ilkgozagrimmmm Yy2112 kızlar binance türkçe mi kullanılıyor biliyor musunuz. Bu paribu dondu işlem yapamıyoruz. Orda böyle sıkıntı oluyor mu acaba
Nelf28 Gmzucr27 peki bunu okuduğunuzda aynı oranda hatta daha fazla temel ihtiyaçların da arttığını da düşündünüz mü?
Ysmnkaan Powermoms ya nasıl gordunuz ben 1 haftadir bu isi cozmeye calisiyorum ama olmuyor varmi tavsiyeleriniz😊
Senemmm11 Nelf28 paribu uygulamasını indir canim üye ol giriş yap cuzdan kısmına gel tl yükle sonra istediğin Coin satin al
Powermoms biregesevdasi canim bundan yaklasik 2 ay kadar once esim 20 bin yatırmıştı sonra farkli coinler ile 40 bin yapinca parasini cekip kar kaldi onuda btt atti yaklasik 1 ay gibi bir surede 80 bin yapti