Pelusunannesi Mıth /bnb aldık bugün akşam saatlerine doğru. 7000₺ koyduk 2 saatte 1100₺ kar oldu birden fırladı inanamadık
Senemmm11 Kuzey06 1000 olmadan çekilmiyor dedigi 1000 tl değil 1000 holo 100 tlye 1000 holodan fazlası geliyor. Ben 50 tlye 805 holo almıştım 2 gun once oyle söyleyeyim
Kuzey06 Senemmm11 yok onu biliyorum ama şuan 100 tl ye 400 küsür tane falan alıyordu en son baktığımda. Muhtemelen siz düşükken aldınız. Yani tahmini olarak 1000 holo=180 tl falan.
Vanilya Senemmm11 Ya bişey sorabilir miyim. Ben sxp aldım yanlışlıkla iki kez aldım. Birde bişey daha aldım da onu bilmiyorum. Ben şimdi nasıl takip edicem canım. Birde buranın şifresini unutursam ki unuturum ben. Nasıl giriş yapıcam.
Senemmm11 biregesevdasi dun bittorent aldım 50 tl vermiştim güvenemedim ne olacak diye sonra baktım düşüyor korkup geri cektim kotu etmişim 😅
Yy2112 biregesevdasi Paribu ve binance uygulamalarından takip ediyorum. Dent ve Win coini bulamadım bir türlü neden acaba bir bilginiz var mi
biregesevdasi Yy2112 binancede spot bölüme girin DENT yazın çıkar bide WIN. vadeli kısmına bakıyorsanız çıkmaz. Paribu kullanmıyoruz biz
Senemmm11 Kuzey06 bende dusukken bilmiyordum yükselince burda ilk postu görünce aldım suankine yakındi miktarı hatta ben aldım ve düştü sonra yeniden yükseldi 😂
Senemmm11 biregesevdasi ya iste bilmiyorum durumları nasil oluyor diye ilk defa yapmıştım. İki gündür araştırıyorum baya videolar falan da izledim bilinclendim 🤣
Minikcasper01 Benide heveslendirdiniz ama icraatım yok 😂 hiç anlamam bu işlerden az tüyo müyo verin napıyonuz ne ediyonuz 😂
Kuzey06 Minikcasper01 daha düne kadar bende senin gibiydim. Baktım video izleyerek teoride bir yere kadar anlıyorum bende uygulamaya döktüm denemek için video izledim o şekilde daha iyi anlaşılıyor. 😂
Elactus biregesevdasi ya bende bulamıyorum binance tr mi? Kullanıyorsunuz ben binance pro yükledim sadece ama her parayı bulamıyorum ama var diyorlar anlamadım gitti🤷🏻♀️
Kuzey06 Minikcasper01 bak bak sonra binance tr yi indir ordan yürü 😂 ama koşma. Hem ne demişler hızlı koşan atın boku seyrek düşer 😂😂😂
BademsMam biregesevdasi Evet eşim 3000 tl kar yaptı sadece bugün onuda çekti kredi kartınu ödedi 🤣🤣 sizin
biregesevdasi Bebegimm1 maalesef paribu böyle coinler yükselince satılmasın diye sistem kilitleniyor ☺️
Yy2112 Bebegimm1 aynen ben de giriş yapamıyorum. Hatta bu olumsuz yorumlardan sonra ordaki paramı hesabima aktarıp binanceyi kullanmayı düşündüm ama henüz hesabima geçmedi para