Gari_de_Gari Mom0988 anam anam evet tam olarak bu böyle bişi😍 kokuyor muydu? çok seni rahatsız edecek derecede genzi yakıyor muydu? bir de sen nerdedin gız kaç zamandır 🙄
Mom0988 Gari_de_Gari Kuzum koku yok sadece saçının rengini iyi açman gerekiyor.Bide kızıl boya gibi akması varda bu kıyafetten falan çıkıyor.
Gari_de_Gari Mom0988 hep mi akıyor yani böyle sürekli her banyoda yada bi kaç banyo sonra düzeliyor mu 🙄
Gari_de_Gari nursocum vallahi mi😅ya ben fazizm rahatsızlığım da Var.Çok boya kullanmaya da cesaret edemedim yıllarca anca cesaret ediyorum 😅
Mom0988 Gari_de_Gari Bacı ben ne yediğini unutuyorum 😂😂😂Şuan siyah yaptım mesela 1 ayı geçti hala akıyor .Kırmızı o kadar akmadi ya.
Mom0988 Önce açıcı alıp saçı açman lazım sarı olcak ondan sonra bu boyayı uygulicaksin canım.Direk bunu yaparsan istediğin renk olmaz.
Gari_de_Gari Mom0988 şu an benim açık kumral sonra üzerine de açtım zaten bence turuncu olur mu acaba diye düşünüyorum 🤔
Gari_de_Gari nursocum inşallh canım ya saol😍evde boyamayı düşünüyorum zaten ben kuaföre gidemem şu pandemi arasında 😒
Gari_de_Gari nursocum ne renkler var mesela anlatsana 😅 bende açık kumral üzerine açııc var bi sarımsı bişey oldum en sonu😅
Annesirintugceuzun Gari_de_Gari Bana kuaförün söylediği bu renklerin çok hızlı aktığı. Hevesinizi almak için yapın tabii ama kullanımı çok zor 🤦🏻♀️
Gari_de_Gari Annesirintugceuzun valla çok üzüm zamandır istiyorum bi kaç defa kızıl boyadım fakat istediğim ton değildi😒 Bilmiyorum vaz geçmem umarım
mina00 Gari_de_Gari 😂😂😂yok yok hıc kırmızı kullanmadım, sac rengım kahve yanı dıyorumkı ben kullu kumral koyunca sac acıcıyla acıp koyuyorum oyle koysan ıyı tutar ıstedıgın gıbı
smyra32 Gari_de_Gari Ya diyorum benim bebeğim gibi bir bebek daha varmış😂😂 meğerse boya soruyormussunuz kızım 4 aylık olmak üzere saçı kırmızı gibi bal köpüğü rengi gibi bı karar veremedi ne renk olacağına😂