Gari_de_Gari Evettt sorum başlıkta😅 kızıl falan değil kırmızı istiyorum kan kırmızısı can kırmızısı 😅 varmı bildiğiniz boya tavsiye bağa😅
Ayprens Gari_de_Gari dediğiniz rengi tahmin edebiliyorum ablam yaptırdı çünkü çilek kırmızısı çok güzel olmuştu beyaz tenlilere çok yakışıyor 🍓
mina00 Gari_de_Gari sacınızın rengını acıp ondan sonra kırmızı renk koyun, ben gendlde ıvola kullanıyorum küllü kumral
Annesirintugceuzun Gari_de_Gari Ben de gri yaptırmıştım . Bu renkler çok hızlı akıyor. Haftada bir saç boyatmaya gidiyordum. Eski haline çevirdim mecbur 🤦🏻♀️
Gari_de_Gari Annesirintugceuzun ben kızıl kullandım pek almadı öyle.Ama bu defa kırmızı yani resmen kırmızı istiyorum.Ama FaviZm rahatsızlığı da var.öyle kuaförlerdeki boyalar gibi pek kokmaması da lazım
Annesirintugceuzun Gari_de_Gari Bana kuaförün söylediği bu renklerin çok hızlı aktığı. Hevesinizi almak için yapın tabii ama kullanımı çok zor 🤦🏻♀️
mina00 Gari_de_Gari 😂😂😂yok yok hıc kırmızı kullanmadım, sac rengım kahve yanı dıyorumkı ben kullu kumral koyunca sac acıcıyla acıp koyuyorum oyle koysan ıyı tutar ıstedıgın gıbı