Grupyildizi Anam 2 aydir cekiyorum gecmiyor yani bu nasil birsey acaba baska bisey mi var ama doktor muayene etti e geiyo boyna agriyor
nur-nr_123 Grupyildizi kuzum bunu bn instada bı kadının bebeğine olmuş doktir mutlaka yemeklerde veya öğün birinde çorba yemesi gerekli demiş çok katı beslenmesi iyi degilmis
Minneee Grupyildizi Kantaron yağı hindistan cevizi yağı ve sudokrem karıştırıp buz dolabında bekletip bi parça alıp fitil gibi atın.
Boncuk_kzm1 Grupyildizi benim kızımda 2 aydır cekiyor krem kullanıyoruz ama büyük tuvaleti geldiği an ortalığı ayağa kaldırıyor çok ağlıyor 🤷🏻♀️
BademsMam Grupyildizi bize doktorumuz sadece anestol pomad kremi yazdı hem kulak çubuğuyla içine hemde dışına sürdüm günde 3 kere 1 haftada iyileşti şimdi çok rahat. Bir ilaç kullandınız mı ?
Boncuk_kzm1 Grupyildizi çok teşekkür ederim 😌çok zor benim içim gidiyor acı çekince ama elimden bişey gelmiyor sizinki kabızlık çekiyor mu acaba
nur-nr_123 Grupyildizi şu iciyormu cnm mesela bn oğlumu bı gün çorba katı yedimi ertesi gün sebze yaparım ıspanak çok iyi mesela
MeryeminAnnsi Grupyildizi Prebiyotik takviye aldm kabiz olmamak icin Kantaron yagi Hindistan cevizi yagi surdum Bol su Bir de klozetse wc ayaginin altina yukseltecek bisi koy yaparken
MeryeminAnnsi Grupyildizi bagirsak icin faydalı bakteriler ev yapmi yogurt ve kefirde de car fakat doğumdan sonra antibiyotik verildiği icin bağırsaktaki probiyotikler ölüyo takviye almak iyi oluyo. Ben probien marka aldm Nbl Prebiyotik de iyidir