Mayisannesi34 ilosasell alıştırma bardağı canım 😊 dediğim gibi yaz zaten karşına çıkar ama memnun kalırsın ben indirimde aldım arkadaşım sonra çok pişman oldu almadığı için 😅
uykutulumu35 ilosasell mamajoo nun alıştırma bardağını aldım ucu silikon akıtma yapmıyor. Kulplu tutması da rahat tavsiye ederim 😊
Elif1150Ecem Elif1150Ecem Canım GittiGidiyor ısı yalıtımlı bebedor pipetli suluk yazınca mor renkli kız resmi var o benim kullandığımız 🙈resim işini beceremedim canım
Elif1150Ecem ilosasell Yok canım aslında karşısında sende böyle iciyormus gibi yaparsanız inanin ikigunde öğrendi taklit ederek herşeyi hafızaya aliyorlar canım 🤗
dehsetulvahset ilosasell baby plus antikolik suluk al canm o kadar memnunum ki fiyati da cok uygun basligi yumusak ve akitmiyo burdan biri tavsiye etmisti memnun kaldim
ilosasell dehsetulvahset başlığı yumuşak mı bizimkide bu marka işte foto attığım sert biraz çekemiyor
dehsetulvahset ilosasell yumusak cnm cok guzel senin attigin zor bi nodel ya.. bi de inan cok para vermeye gerek yok istersen foto da atarim cocuk elinde ters cevire cevire oynuyo dokulmuyo seninki aninda damlatr
bala86asel Mayisannesi34 bende bunu kullanıyorum ama kızım hep çekince boğacına kaçıyor benim kızım mı çok çekiyor acaba
Mayisannesi34 bala86asel bizde hiç olmadı öyle bir şey canım ucu çok az delik zaten kendi kendine ters dönse bile akmıyor. Kızım çektikçe geliyor 😊