ilosasell Kızlar bundan almıştım bebeğime su içsin diye ama içermiyor Başka önerisi olan var mı 5 ay 15 günlük
Elif1150Ecem ilosasell bunun ağzı biraz sert olunca içmiyor bebisler 🙈malesef ,ben kızıma bebedorun pipetli sulugunu almıştım severek içiyor 🤗 ne koysam su , ıhlamur artık ne olursa canım
ozge3747 ilosasell Bu hiç kullanışlı olmuyor çünkü ucu çok sert, avent ve mamajoo nun alıştırma bardağıyla başlamıştım ben.
ilosasell Elif1150Ecem foto atabilir misiniz bide akıtma yapıyor mu ve ne zaman kullanmaya başladınız 🙈
Elif1150Ecem ilosasell 6 aylıkken yavaş yavaş başladım şuana kadar kullanıyoruz akıtma yok canım ,resim atabilirmiyim onu bilmiyorum bı şansımı deneyeyim canım 🙈☺️
Mayisannesi34 Bende almıştım ilk başta bundan ama çok akıtıyordu çocuk hiç sevmemişti. Nuk nature sense aldım çok memnunum 😊👍
bala86asel Mayisannesi34 bende bunu kullanıyorum ama kızım hep çekince boğacına kaçıyor benim kızım mı çok çekiyor acaba
ilosasell Elif1150Ecem e bebektr var mı yada nerden aldınız yazınca direkt o suluğa ulaşabilirsem görselde gerek yok🙈
Mayisannesi34 ilosasell 3 Aydan fazla oluyor sanırsam baya sevdi akıtma sorunu da yok suyu seviyor şimdi. 😊
ozge3747 ilosasell Şu an kızım 18 aylık. 6 Aydan 9 aya kadar mamajoo sonra 13 aya kadar avent alıştırma bardağı 13 Aydan itibaren de avent pipetli ve nuk pipetli kullanıyoruz
Mayisannesi34 ilosasell alıştırma bardağı canım 😊 dediğim gibi yaz zaten karşına çıkar ama memnun kalırsın ben indirimde aldım arkadaşım sonra çok pişman oldu almadığı için 😅
Elif1150Ecem Elif1150Ecem Canım GittiGidiyor ısı yalıtımlı bebedor pipetli suluk yazınca mor renkli kız resmi var o benim kullandığımız 🙈resim işini beceremedim canım