Öncelikle şunları belirteyim 2 hafta önce bu kararı aldım suan bebeğin 10 ay 1 gunluk salladıgımda dahi uyuyamıyordu bazen 1 saat sallayıp pes edip uyutmaktan vazgectıgımı bılıyorum ama gecıcek dıye umuyordum daha kotu olmustu gıt gıde gece bızımle 2 3 e kadar oturuyodu resmen nası karar verdıgıme geceyım anneme gıtmıstım ve yer degısımınden dolayı ıyıce bebegım aglak ve huzursuz olmustu uyuyamıyorduda karar verıp arastırma yaptım bı cok fıkır var ama yatır kaldırı daha once denemıstım kucagımdan bıraktıgım gıbı cok daha fazla aglıyordu ve aglatarak bu ısı yapmaya karar verdım deneyen arkadaslarım vardı onlardan bılgı aldım aglamanın bı kac gune gececegını soyluyodu hepsı ve eve dondugum gıbı basladım gunduz ılk uykusundan once cok uykusu gelmesını bekledım sonra emzırıp yatagına koydum emzıgını ve uyku arkadasını verdım opup yanında oldugumu uyuyana kadar burda bekledıgımı soyleyıp besıgın yanına oturdum sonrası gecen 1.30 saat kac kere alsammı dedım ama dırendım cok agladımı dersenız 10 dkka maksımum aglamıstır besıkte naptımı okadar sure ayaga kalktı ayısıyla oynadı zıpladı hopladı bana seslendı hıc ılgılenmedım sıfır tepkıyle oturdum dondu dolandı uyuya kaldı
Ve uzun suredır ılk defa 1 saat uyudu 15 20 dkka uyurdu normalde ve ıkıncı ve gece uykusundada aynı seyı yaptım 15 gunu tamamladık ve yataga koydugumda 10 dkka olmadan uyuyor hıc aglamıyor aglamalar 4. Gun kesıldı şaka gıbı ınanamıyorum hala ıkı uyku uyuyor gunduz ve saatlerı bellı bırınde bır saat bırınde ıkı saat uyuyor kesın gece uykusuda oturdu ve bır kere kalkıp normal gune baslıyor bazen hıc kalkmıyor denemek ısteyen korkan onyargısı olan kısıler ıcın yazmak ıstedım soru olursa altta yanıtlarım lutfen duyar kasmayalım cunku her cocuk farklı ve her anne cocugunun ıyılıgını dusunuyordur emın olun .