Mom080 Merhabalar bir şey sormak istiyorum evlilik cüzdanındaki fotoğrafimi kızım yerinden çıkarmış ben gidene kadar elveda oldu 🥺 ne gibi sıkıntı olur bize yerine başka fotoğraf yapıştırmak olur mu😬 ay sabah sabah ya 🥴
Nik_mik_yok Mom080 bu evlilik cüzdanı ne ise yarıyor ben hala çözemedim. 16 senedir ,hiç bir yerde sorulmadı 😁 boşver koy resmi içine kalsın öylece
Mom080 Mombaby yok işte aynı fotoğraf 🤧 farklı bir tane olursa ne bileyim onların kayıtlarından başka bizde başka fotoğraf bilemedim ki
Mom080 Cilginstyla bize de hiç sorulmadı ne buraya gelince ne gdiinve yani yurt dışında da ise yaramadiysa 😬
Mom080 EmineYilmaz ben tüm önemli evrakları VS dosyada çocukların yetişemedi yere sözde bıraktım hepsi iç içe 🥴kahvaltı hazırlıyorum sesler. Kesildi gitmemle. Faciayi gördüm 🤧
Mom080 Nik_mik_yok hahaha eşime de söyledim hangi gün bize sorulmuş dedi herhalde kız da anladı kızdı yırttı dedi fotoğrafi😁🙈
Mom080 EmineYilmaz ben de kahvaltıya yoğunlaştım a nerde bunlar dememle. Abooo. Ne göreyim iş başında yine😁🤷🏼♂️
Mom107 Mom080 yeni fotoğrafyapıştırmayın çünkü üzerinde genelde soğuk mühür oluyor ama zaten bu cüzdanlar artık hiç bir işe yaramıyor
Mom080 Mom107 baktım mühür yoktu üzerinde Dikkat ettim var mı yok mu diye eşimin vardı benim fotoğrafa yetismemisti 🤷🏼♂️
4134 Genel de yeni bir işe girdiğinde evlilik cüzdanı fotokopisi istiyorlar ama eşimden istemişlerdi onun dışında bir işe yaramadı yani..
Mom107 Mom080 bence dokunmayın çünkü kullanılmasada resmi evrak işinize yarayacağı zaman gidip yetkili birine yaptırın