Ozlemoz Mumofasil ya gerçekten mi biri de ilk kullanımda geçti yazmıştı sizde de mi öyle hızlı oldu bu iyileşme
Mumofasil Ozlemoz ben olabilirim yazan. Lakin doktor tavsiyesi değil belirteyim. Ben kendim akıl ettim. İkisini bir kullanınca rahatladım bir haftada aralıksız devam ettim tamamen geçti
Mumofasil Ozlemoz konuşmuşuz özelden. Benim o 😂 artık sorgulamayın bir an önce alın lütfen. Zehir olan günlerinize yazık
Livisim Ozlemoz ben hamileligimin 2 ci ayinda makat catlagini yasadim yurtdisindayim cok doktora gittim krem vs fayda etmedi ve ben 7 ay boyunca uzandim ne yuruyebiliyordum nede uzandigim yerde rahattim cok aci cektim .baska bir doktor magnezyum hapi yazdi cok rahatladim gece uyumadan 2 tane iciyordum kabiz olayini kaldirdi oyle yavas yavas ilestim cok sukur Kizim 17 aylik halada kullaniyorum .
Mother_54 Of aynı dert bende de var korkuyorum doktra girmeye de bu dediğiniz kremleri reçetesiz alabilirmiyim
Ozlemoz Livisim bu magnezyum hapını yurt dışındaki Bi doktor mu yazdı yani adı ne hapın acaba makat çatlağı çok zor gerçekten çekmeyen bilmez yani insanın hayatını mahveder resmen
Livisim Ozlemoz ben yurtdisinda yasiyorum .eminim turkiyedekilerde kullaniyordur . Adi magnezyum zaten vitamin yani Zarari yok . Sadece kabiz olmani engelliyor ne ishal oluyorsun nede kati kolaylikla lavobaya gidiyorsun zaten bu hastalikta kesinlik ortasi olmasi lazim ikinmamak lazim . Dedigim gibi bunun sayesinde kurtuldum Yoksa kesin ameliyat olurdum oda ameliyatta kesin cozum degil. Cok sukur rahatim artik en azindan catlak ilesti .sizde kullanirsaniz gece uyumadan 2 tane icin .taki duzelinceye denk . Ben hala arada kabiz olmamak icin kullaniyorum .
Haledoruk Ben bekarligimda bu dertten muzdariptim ama en iyi ve etkili çözümu fitil ve proctolog oldu şuan şükür bi.sıkıntim yok
Mumofasil Ozlemoz ya niye korkulur bu fitilden aklım almıyor. Çektiğiniz acıların yanında devede kulak bile değil. Yani sıfır acı. Yani hiç acımıyor. Yani daha nasıl ikna edeyim bilemiyorum 😀🙈 bakın yaşadığınız şey insanı yaşamaktan bezdiriri. Ben doktora cehennemi yaşıyorum diye tarif etmiştim. Doktor güldüde ben hiç gülmedim yani. Kurtulun bir an önce
Haledoruk Ozlemoz evet fitil ve o ilaç la geçti 1 hafta kadar kullandım her tuvaletten sonra gecirdi benim rahatsızlığımi birde kendine bagli cok zorlamaman lazim kendini catlaklar ve basur genelde kati gıdalar ve zorlamadan olusuyor
Ozlemoz Mumofasil cehennem o kadar doğru bir tabir ki 😅 gerçekten hayattan bezdim ama tamam alacağım yapmaya çalışacağım annemde zor opmsz korkma falan dedi gerçekten her gün çekmekten çok yoruldum
Ozlemoz Haledoruk evet biliyorum çok zorlamıyorum zaten siz fitili Tuvaletten önce mi sonra mı ne zaman kullandınız
Haledoruk Ozlemoz bencede arkadaşım al ve bir an once başla en iyi çözüm bunlar her zaman sıkıntı cekmekten iyi 😊
Haledoruk Ozlemoz Ozlemoz tuvaletten sonra kullanıyorum doktor öyle demişti Allahım sifa versin inşallah çok sıkıntılı bir durum
Yasemin_06 Ozlemoz ben kullaniyorum cnm da sadece agri sizi yok oluyo amaorda cikan meme gibi seyler kaldi kalesef
Melekyilmaz Bende de oldu gerçekten geçirmeyen bilemez hiç bişey de çare bulamadım bir müddet procto-glyvenol kullandım krem, daha sonra anestol diye bir krem var onu kullandım ağrıyı çok çabuk kesiyor çok şükür bayadır da yok