Purple13 tontisbebegim ilk başlarda çok oluyor böyle. Önce takip edin denemelik oynayın anlamak için alışmak için.elbette yorum alın ama kendiniz karar verin terste kalma durumumuz çok fazla. Her coini oynamayın piyasadan silinecek bir sürü coinde var.
Purposeless Caglarass ben 18 de alıcam ama yatırım tavsiyesi değildir.18 den aşağı düşeceğini sanmıyorum artık
Ezgimstf Purposeless Paribuda fiyat miktar toplam yazıyor hangisine parayı yazıp alacağız para miktarına göre hot miktarını kendimi ayarlıyor
Ezgimstf Purposeless canım paribu çok sıkıntı yaşatıyor binancede holo var mi bulamadım varsa nasıl bulacağımı anlatabilir misin birde paribudan binanceye geçerken paribudakini satıp sonra tekrar binanceden mi alıyoruz yoksa direkt aktarabiliyor muyuz
Minikuzu tontisbebegim ya işte biri yükselince herkes koşup alıyor satanlar daha çok oluyor. Bende btt ye çok yatırdım öyle durmuş wına az yatırdım ona üzülüyorum
Minikuzu Busesrmz gece düşüşe geçiyor bende btt ye çok yatırdım öyle duruyor wına sadede 300 attım ona üzülüyorum 🤣