Bebito123 Bebeklere yemeğini nasıl yediriyorsunuz üstü başı, yerler, mama sandalyesi çok kirleniyor mu onlukler ise yarıyor mu? Ne kadar vakit harcıyorsunuz yemekte? ☺️
Necla61 Bebito123 kaşıkla beslenmeyi daha çok sevdi bebeğin geçen brokoli haşlayıp.veedim herşeyi ağzına götüren bebek sebzeyi sadece ezdi o yuzde n şimdilik kasımla devam ama pankek falan denicem yine🐯
EsofmanliSevketHoca Bebito123 En çok da hiiiiç kullanamadığım mama önlüklerine ve oyuncaklara verdiğim paralara yanıyorum😏 böyle olacağını bileydim plastikle tencerelere yatırım yapardım🤩 Temiz ve sakin yemeye çalışıyoruz, ne zaman banyo yapacak salıyorum oğlum da ne hali varsa görüyor valla🤩🤩🤩
Ikrazumra19 Bebito123 genelde banyo yaptircaksam saliyorum ama yinede mutlaka kiyafet batiriyor kacinilmaz son onlukler hikaye bir ise yaramiyor sac bas
Evooiboo Bebito123 kirlenmez mi bizde önlüğü yemeye çalışan bi evlat var birde ağzını sürekli sildirmeyi sevmez eli mama yerken mutlaka agız burun göz sıralamasında gider ve ağlar gözüne kadar mamasını soktuğu için facia gibi ama atlatıyoruz yemek faslını bi şekilde😂
Vanilya EsofmanliSevketHoca 😂😂😂Aynen ya. Onca oyuncak var tabak çanak plastik şeyler hoşuna gidiyor ya
EsofmanliSevketHoca Vanilya Ya yeminle onca markanın oyuncağını aldım yok sesli, yok dokunmalı,yok eğitici birtane çizik diş izi olmaz mı ya bu zaman kadar, hayır millet göstermelik almış demesin diye kendim oynuyorum yeminle ya🤩🤩🤩
Bebito123 EsofmanliSevketHoca o temizlik hersey den çok yoruyor ya canı sagolsun ama bunu 3 le çarpınca yıpratıcı oluyo baya😏
Vanilya EsofmanliSevketHoca 😂😂Aynen aktivite masası gibi birkaç oyuncak var ben daha çok oynuyorum valla. Ama artık almıcam bacım ya. Boşuna ev doldu
EsofmanliSevketHoca Vanilya Vallahi akşam aynı şeyi söyledim, kızdım da kendime almıycam artık yarı Servet gitti🤩 çeyrek alaydım daha iyiydi🤩🤩
Zeynepalya_ve_annesi Bebito123 önlük 1 yaşına kadar kullandım sonrasında çıkardım ama dışarıya gidince alıyorum yine yanıma şimdi boyama önlüğü aldım onu giydiriyorum yemek yerken mama sandalyesinde yiyor genelde biz yer sofrasına oturunca oda oturuyor önce ben besliyorum 10-15 dakika kadar sürüyor sonra onun eline kaşık veriyoruö kendisi yiyor canı istediği kadar 19 ay 4 günlük
EsofmanliSevketHoca Vanilya Sorma ya🤩 boynuma takar gezerdim gıs en azından, şimdi şu yaşımda oturmuş oyuncakla oynuyorum ya, reva mı bu bana🤩🤩
Zeynepalya_ve_annesi Bebito123 evet yiyorlar hatta daha küçük yaştan başlarsanız daha rahat edersiniz