Dilara412 Kızlar 7ay 7 günlük bebeğim var ilk defa ateşi 38.4 oluyor ne yapmam lazım calpol vereyim mi bilgisi ola bir dişi çıktı ilk defa böyle oldu.
Gozde_alparslan Dilara412 ver 38 i gecmesi tehlikeli ver üstünü incelt tek zibinla kalsın ayağına çorap giydir mutlaka ama devamlı kontrol et çok çok geçmiş olsu
41esra Dilara412 bizimde daha önceki gün düştü ateşi salıdan beri aynıydı ince bir çorabını limon suyuna batır ayağına giydir zıbınıyla kalsın bir tek ılık duş aldır (duş hasta etmez merak etme) bi çay kaşığı calpol ver ama düşmezse doktora götür mutlaka diş ateşi 37 yi geçmezmiş bizde diş sandık gittik enfeksiyon çıktı
Bebekcik2406 Dilara412 çok geçmiş olsun 1 çay kaşığı calpol verin soğuk uygulama yapın, sık sık kontrol edin daha fazla yükselmesin ateşi bolca su veya portakal suyu içirin, diş ateşi bu kadar olmaz ateşi düşmezse dr götürün
Ayazege06 1 çay kaşığının yarısı calpol verebilirsin iyi gelir cnm dişten dolayı cikiyordur ateşi inşallah bir an once düşer bebeğinin ateşi.
Gozde_alparslan Dilara412 bilmiomki hemşire demişti bize de ama önce çorap olacak ve ıslak bezle eklem yerlerine koltuk altlarına soğuk kompres uygula ama sakın sirkeli su olmasın o çok yanlismis dıştan ateşi düşürup içten düşünüyormuş bu tehlikeli demişti hemşiremiz geçmiş olsun
Ayseecm Dilara412 devamlı ölç canım zaten yüksekmiş iyice çıkmasın benim kızım 8 aylıkken doktor 1 tatlı kaşığı verebilirsin demişti araştır istersen 1 çay kaşığı az gelmesin sonra
Ayazege06 Dilara412 Sürekli ölç cnm bende sürekli ölçüyordum zaten gece saat başı kalkar ölçerdim üstünü çok örtme zibinla kalsın kilotlu çorap filan da giydirme sadece ayağında çorap olsun yeter
Dilara412 Gozde_alparslan herkes çorap demiş ilk defa ateş yaşıyoruz düştü biraz ama yükselir diye korkuyorum
Alpaslanceylan Dilara412 canım bısı verme soyundur zıbınıyla dursun varsa fıtıl ver ıslak havlu koy benım olum 39 dereceye kadar çıkıyor ama ındırıyorum bır şey vermeden çok olunca fıtıl verıyorum
Gozde_alparslan Dilara412 inşallah çıkmaz benimde en çok korktuğum şeylerden biri ama dış ateşi bcok yüksek olmaz bıktım kararıyla devamlı takip et uyuma cnm geçmese sabah bir değerlerine bitir rannim şifalar versin inşallah 🙏
Vanilya Dilara412 Calpol ver canım. Üstünü incelt bebeğinin. Ve mutlaka takip et sabaha kadar. Ben bacak kıvrımlarını ılık bezle silmiştim. Yoğurt yedirdim. Su içirdim.