Esnalp Dezehs 1 aydır çalışıyorum işe giderken takıyorum destekli eskisi gibi değil sütüm azaldı ama hiç sütyen den olabileceği aklıma gelmedi 😳
busrasilra14 Dezehs bence evet. Soyleki hamileyken okumustum gogsumuzu sikan sütyenler sut kanallarini tikiyabiliyormus. Bende en azindan disari giderken desteklilerimi takayim gerekirse buyuk beden alayom dedim ama yine sikiyoru yani alttan takmadim o yuzden
Dezehs Esnalp çünkü bende öyle oldu ilk 15 gün sütyen takmadım 1 haftadır takıyorum azaldı bunu kaç kişi de daha duydum sanırım göğüsler rahat olunca daha çok süt üretiyor
Esnalp Dezehs Bacım sütyensiz mi gidiyim işe 🤣🤣 Ay hiç duymadım valla iyi oldu demkki etkiliyo o zaman 😁
Hibou Kızım 2 aylıktı o zamanlar daha terbiye olmamıştı göğüslerim, ilk defa destekli sütyen takmıştım veee akşamına mastit olmuştum hatırlamak bile istemiyorum
Dezehs Hibou 2 gün önce ki postum da mastit ile post açmıştım 3 gün çektim ay ebet onun için sütyen taktım diye zaten evdeyim niye taktıysam
marscicegi Destekli değil de penye olanlardan takıyorum yeni doğum yaptığım için hassasiyet var. Bende her kullanisimda farkediyorum, darda değil aslında devamlı ağrı oluyor şişiyor bide destekli kullansam ne olur bilmiyorum 🤦♀️
Dezehs marscicegi evet ben evdeyim normal de niye taktıysam hem mastit oldum hem sütüm azaldı ama çıkardım daha da takmam
Hibou Dezehs Bende kızımın aşısına gittik diye takmıştım gerçekten ölüyordum halbuki sal gitsin yani dimi 🙄 Sporcu atleti kullandım hep
Dezehs Kubrakayraa gerçekten öyle taktığım 2. Günü mastit oldum 3 gün ateşler içinde öldüm şükür geçti