Derenasli Aslında bebek kilosu kıyaslayan insanlara kızardım nolacak sanki kilo bu alınır diyordum takii “senin bebeğin zayıf senin bebeğin neden zayıf çok zayif” gibi saçma sapan yorumları duyuncaya kadar ister istemez takıyorum 😏 7 kilo 400 gram bisey yemiyor yediremiyorum bakıyorum kase kase çorba yoğurt yemesi lazım diyor ama kızım iki kaşık alıp bırakıyor iştahını açmam için ne yapmam lazım? Birde sizin bebeklerinz bu ayda kaç kiloydu? Teşekkürler 🙏
Hemsireanne-_ Derenasli benm bebegmde 7 ay 5 günlük öyle iştahlı bebek degil bir gün yiyor bir gün. bırakıyor ve öyle cok cok yemiyor ek gıdayı🥺 ama zorlamıyorum kilo alımıda düştü ama sağlığında problem yok dert etmiyorum büyüyünce zaten yiyecekler ek gıdaya geçmeyen insan yok sonuçta
Tortilla Derenasli canm sımdı moralın bozulacak herkesn yazdığına bakma yenı alısıyorlar ek gıdaya zamanla alısır. Sevdıgu seylerı vermeye calıs yemıyorsa muz yogurt püre tarzı
BEYZANUR2020 Derenasli Ben seni çok iyi anlıyorum canım şimdi herkes kalkıp kilo önemli değil diyecek ama çocuğun zayıf olunca gerçekten insana çok koyuyor tabiki öncelik sağlık li olması ama insan üzülüyor ister istemez benimki de hiç birşey yemiyor ağzında bekletiyor yutmuyor bir türlü dakikalarca ağzında tutup sonra tükürüyor 8 kilo 70 cm
mina00 Derenasli masallah her bebek farklı tabı endıse etmeyın etraf o kadar sey soyluyo kı annesızsınız kılo aldıgını degısdıgını sızden ıyı kımse bılmez, benım kızım ıcınde hep oyle soyluyorlar cok kucuk kılo almıyo flan, 2,700 dogmusdu
Derenasli Tortilla tarhanadan başka çorba icmiyor doktor tavuk balik ver diyo yemiyor akşamları pirinç unundan başka bisey yemiyor insanlarin dediklerine takilmasam bile kendim görüyorum zaten korkuyorum böyle gitcek diye 🥺
Tortilla Derenasli canm tavuk balıgı trhananın ıcınr kat ez ıycene anlamaz tadını. Sarımsakta atarsan hıc anlamaz
Mom987 Derenasli Hatırlamıyorum mesela iştahı nasıl diş çıkarması var mı yada hep böyle miydi doktoru ne diyor.
Derenasli Mom987 dişi henüz çıkmadı doktor da kilosu sınırda dedi tavuk balik kıyma yumurta yedir diyor ama o sadece tarhana bebe büsküvi si pirinç unu meyve püreleri yoğurt 3 kaşık yada ayran yapıyorum öyle başka bisey yok
Mom987 BEYZANUR2020 Ya aslında kilolu olan bebekler de ilerde kilo verdirmeye uğraştırılıyor. Bizzat tanıdıklarım var Bence çok zayıfta değil yine toparlar diye düşünüyorum. 😊
Nesizade Derenasli parmakla vermeyi denediniz mi diş çıkarıyor olabilir agrısı varsa kaşığı reddediyorlar
Derenasli Nesizade denedim aynı şekilde yapıyor kaşık parmak farketmiyor ona yaklaşan bi mama gordumu ağzını kilitliyor resmen
Mom987 Derenasli Hmm iştahsızlık deyince aklıma diş geldi veya kan değerleri düşük olabilir yada yapısı budur. Daha toparlar diye düşünüyorum eğer yapısal değilse☺️
mina00 Derenasli tesekkur ederım, ama benımkıde o kadarda kılolu degıl doktor normal dedı anne baba nasılsa bebekde oyle olur