myangel Kulunç rahatsızlığı yaşayanınız var mı? 15 gündür sırtımda bi ağrı çekiyorum geçer diye bekledim azalıyo ama geçmedi. Bugün doktora gttim kulunç var dedi
41esra myangel fastjel krem bir de soğuk sprey kullanabilirsin canım iyi geliyorlar bir de kantaron yağıyla avuç içiyle masaj yaptır iyi gelir inşallah ben aylardır çekiyorum 🤪
Atamom16 myangel kuzum benim doğumdan sonra oldu baya bir sürmüştü eşime sürekli masaj yaptırıyordum yeni yeni geçti diyebilirim yatakta dönerken bile zorluyordu bir ara
OgretmenimKukla myangel Bardak vurabilen varsa iyi gelir. Emziriyor musunuz ? Kas gevşetici yakı tarzı şeyler kullanılmıyor emziriyorsanız. Çörek otu yağı ve papatya yağını sürüp sıcak havlu koyun. Terlememeye dikkat edin. Geçmiş olsun ☘
myangel 41esra Mom078 birkusannesi Atamom16 Belirtileriniz nasıldı. Ben elimle elliyorum hiçbir ağrı hissetmiyorum. Sabah uyanıyorum kuş gibi rahatım hiçbir ağrım olmuyo fakar hareket etmeye başlayınca ev işleri çamaşır fln ugrasınca bi yanmalı ağrı başlıyo bazen nefes alamayacak gibi oluyorum. Fazla zorlarsam baya şiddetli ağrıyor. Doktor da hareket edeceksin egzersiz yapcan dedi. Benim hareket edince ağrıyor zaten. Sizinde böyle miydi
41esra myangel valla ben sabahları gece dayak yemiş gibi uyanıyorum her hareketimde nefesim kesiliyor sen doktorun verdiği ilaçları kullan birde kantaron yağıyla bastırarak masaj yaptır mutlaka geçer inşallah
Atamom16 myangel canım benim bel ağrımla beraber başladı tam kürek kemiklerimin civarında 2 taraftada vardı ben genelde yatak da sıkıntı yaşıyordum günlük hayatta eğer sırtımı yada omuzlarımı geriye doğru atarsam ağrı oluşuyordu diğer türlü ağrı olmuyordu yürürken ya da evde iş yaparken sıkıntı yaşamadım
Mom_teacher myangel evet yağ ile masaj çok iyi geliyor, nefes aldıkça batan, bıçak gibi saplanan bir ağrım vardı, bebeğimi emzirdikten sonra gazını çıkarmak için doğrulamıyordum bile, çok şükür geçti🙏🏻 size de geçmiş olsun inşallah
myangel 41esra Atamom16 bende tam tersi sabh ağrısız uyanıyorjm günlük işlerimi yaparken ağrı oluyo. Acsba yanlış teşhis mi koydu doktor
Sblsrgnsn myangel ay ben yillardir cekiyorum masa basi calistigim icin cok sik yasiyorum lanet birsey ne yaptiysam gecmiyor anlik geciyor tekrardan nuksediyor pandemiden once duzenli hamama gidiyordum ayda bir o rahatlatiyordu sicak sicak dusta falan sicak suyla deniyorum ama okadar etkili olmuyor bide annem kupa cekiyordu evlenmden once surekli kocakari isi ama cok faydasi oluyor gercekten etrafinda bilen biri varsa kesinlikle tavsiye ederim onun disinda duzenli spor yapip sirt kaslarini calistirmadigin muddetce anlik geciyor sonra yine cikiyor maalsef sicak su torbasi koyup falan rahatlatabilirsin biraz
Atamom16 myangel sanmıyorum yanlış teşhis koyacağını kişiden kişiye far ediyordur illaki sen mutlaka masaj yaptır ve gün içinde sırt kaslarını çalıştıracak hareketler yap banyoda sıcak suda tutabilirsin sırtına o da iyi geliyor bir nebzede olsa
myangel iyilik80 bende yorulunca oluyor. Sabaj uyanınca nsıl oluyo benim çok ağrısız kuş gibi rahat uyanıyorum. Günlük işlerimi yaparken ağrımaya başlıyor dinlenincs geçiyo. Sizinde öyle mi
myangel 41esra sizin bayadır devam ediyo mu. Üşütünce ufak bi rüzgarda stres olursan tetikler dedi doktor
iyilik80 myangel aksama kadar bisey yoktu.bulasik makinasini bosalttim basladi bebegim 6 aylik hic durmuyor uzanana kadarda artti twbi agrisi😬