O kadar mutsuzum ki insanın mutluluğu anne baba sevgisi ile başlar bu dünyada ve öyle de devam eder bence biz iki kardeşiz kardeşim erkek annem zaten erkek çocuk hastası sanki ne farkı varsa ama annemin bunu sürekli dile getirmesi beni inanılmaz üzüyor bazen annemi uyarıyorum ama yine aynı yine aynı🤷♀️ babam o kadar değil yani onun o merhametini hissediyorum ama annem çok belli ediyor zaten ağzında sürekli oğlum cana yakın kızım soğuktur der durur!! küçükken hep o küçük sen büyüksün lafıyla büyüdüm şimdide onun 3 tane çocuğu var zor geçiniyor onun çocuklarına kıyamıyorum la sanki onunki çocuk benim ki patlıcan kardeşimin 3 oğlu var benim 2 kızım artık psikolojim bozuldu ya😔keşke 2.erkek olsaydı erkek çocuk şart ne alaka ya neymiş oğlu tüm işlerini yapıyormuş o olmasa ne yaparlarmış evin tadilatlarını kim yaparmış ki benim maddi yardımlarımı hediyeleri tatile götürmelerimi anlatsam sayfaya sığmaz ki bunu dillendiren biri değilim yanlış anlaşılmasın kırılırlar diye lafını bile etmem ben ne yaparsam yapayım gözünde yok ama kardeşimin musluk tamir etmesi dünyaya bedel oluyor tabiki de bedel olsun kardeşimi çok seviyorum araları iyi olsun ama o erkek çocuk vurgusu varya içim de bi yara oluşturdu resmen 😔Mesela annemleri kahvaltıya çağırıyorum geliyorlar kahvaltı yapıyoruz oturuyoruz benden giderken de kardeşime uğruyorlar bana gelirken hiç bişey getirmezler ama kardeşime giderken hep muz meyve yada abur cubur götürürler kızım 8 yaşında diğer kızım 4 aylık kızıma bi çikolata alabilirler ama yok acaba haksızlık mi yapıyorum çok canım acıyor çoook kardeşimin bi malına zarar gelsin 1 hafta yasını tutarlar ama bana gelince ya öyle mi tüh bu kadar kardeşimin çocuklarının ağzına verir annem resmen bi keresinde de kızım bir şey anlatıyordu ev kalabalıktı çocuğu dinlemedi tamam otur şuraya dedi kızımın zoruna gitti ki ağladı onlar fark etmedi ağladığını ama ben anladım 🙁 sizce abartıyormuyum ya çok üzülüyorum düşünmek istemiyorum ama aklımdan içimden çıkmıyor be sigara içiyorum canımın sıkkınlığından bebeğimi emziriyorum ona da üzülüyorum ahhh ahhh neymiş çok şımartma kızını senin kızın hoppa azarla kız çocuğu yetiştirmek önemli daha kuzum 8 yaşında yaaaaa neymiş evleninceye kadar uğraş evlenince kocası uğraşır kafan rahat eder diyo ne demek anne evlenince benim evladım değil mi ya ne diyorsun dedim yok öyle demek istemedim diyor ya sanırım annem bunuyor 🤭 çok sinirliyim kızlar daha yazamadığım bir çok şey var çok uzattım kusura bakmayın 😢😢😢😢