151120 Kızlar kızım 4 ay 20 günlük tam dönmeyi öğrendi ve sürekli dönüyor bugün gece uykusu için döner mi ne gibi tedbirler almam lazım kenara yastık koysam yine burnunu kapatır dönerse diye endişelendim
Berenkooommm 151120 3 ay 17 günlükten beri dönüyor ben yastık falan koymadım gece uyurken dönmüyor benim bebe şuan 6 aylığız gece hep sırt üstü yatıyor 😁
151120 feamtrmea ayy dişi çıktı mı benim kısımımda eli sürekli ağzında şimdilik yok döner döner az kalmıştır
1mom04 Biz tam 4 aylık olduk ama henüz dönmüyor hamakta çok tuttum ondan mı acaba sürekli gündüzleri hamakta uyuyor
151120 1mom04 sırt kasları için sürekli yüz üstü yatır canım birde dönme hareketleri yaptır tavsiyem ma her bebek kendine özel elbet dönecektir
Pinar_kb 151120 benim fıldır fıldır sabaha kadar dönüyor. Aşağı yukarı sizinki kadarken başladı gece dönmeye. Anne yanı beşikte yatıyor her tarafı kapalı. Yoksa çok düşerdi Allah korusun 🤲
Neslidamla Kk41 benimki de 5 ay 10 günlük hiç bir cabası da yok maşallah , işi gücü anca oturmaya calıssın 😆