bukaga Kızlarr selam bebeğim 4 günlük ya sadece emerek uyuyor, göğüs uclarım yara oldu ne yapcamı sasırdm yaralı yaralı emzirmeye devam etmeli miyim ? Bir de uyku düzenimiz yok tavsiyeler bekliyorummm💙
yokbecanim bukaga göğüs acısı geçiyor, içten gelen sızlamalar yani.ama ucu yara olduysa gümüş kapak öneririm çok iyi geliyor.uyku düzeni için maalesef ilk zamanlar düzensizlik hüküm sürüyor evde 😬güle güle büyütün
Mariposa bukaga yara oluyor ilk aylarda normal, mümkün mertebe nemli tutmaya çalışın ben kakao yağı sürüyordum faydasını gördüm. Bebeğiniz henüz çok yeni uyku düzeni olmaz zaten ve sürekli emmek ister normal süreç yani
senem123 bukaga benim bebeğimde 4 günlük 💗🧿 bizde de durum aynı bazen 3 saat uyuyorbazen sürekli uyanık ağlıyor. birbirimize alışma dönemi sanırım
Prensesimlina Emzirmeye devam etmelisin acıyor diye pes etme en fazla 1 hafta sürüyor sonra geçiyor bebeğinin anne sütünün her damlasına ihtiyacı var
bukaga yokbecanim yara olduktan sonra da işe yarıyor mu gümüş kapak almısım meğer keşke kullansaydım :(
Gizem46 bukaga lanolin göğüs ucu kremi var onu alın ise yarar ama bebegi emzirirken o kremi silin öyle emzirin soğuk buzu havluya sar masaj yap soğuk iyi gelmediyse sıcaksu ve sabunla iyice ovarak yika
Serrax bukaga gümüş kapak al canım mutlaka. 10 günlük bebeğim krem dahi sürmüyorum sadece kapaklar sayesinde yara olmadı çok şükür. Kızımdayken yaranın acısından kıvranıyordum bunda hemen kapakları aldım yorumları okuyup.
Agg0207 bukaga uyku düzeni için çook erken daha senin ona ayak uydurman gerekiyor anca 2. Aydan sonra bir düzen oluştrablirsn ilk aylar bebekle annenin birbirine alışma sürecidir zaten . Yaralar içinde en iyisi senin kendi sütünü gögüs uçlarına sürmen
Bursa97 bukaga uyku düzeni için çok erken canım benim bebeğim 2 aylık hala bir uyku düzeni yok doktorumuz 2 aydan sonra uyku düzeni oluşmaya başlar demişti biz hala gece gündüz uyumuyoruz🙄
MutluYaprak bukaga kadın doğum doktorunuzdan krem isteyin benimde çok kötü yara olmuştu krem istedim yazdığı kremi 2 gün düzenli kullandım hemen geçti yara oldu diye emzirmeyi bırakmayın
bukaga mltmkrkl açık yara givi tam kabuk bağlıyor yine emzirme saati 🙄 tamam kuzum direnmeye devam sağlıkla büyüsünler 💙🙏🏻
Mariposa bukaga yaa tabiki daha dur ne günler gelecek.. hasta olacak ateşlenecek sabaha kadar basında bekleyeceksin , ek gıdaya geçecek tadimlar çorbalar emeklemeler yürümeler gülmeler ağlamalar düşmeler kalkmalar…..