Fatosemir Gulzdmr keşke su içmekle süt çoğalsaydı ve keşke sizin yerinize ben emzirebilseydim oğlum emmiyor bi damla süt çıksın diye saatlerce uğraşıyorum hayat işte 🤷🏻♀️
Asya52 Fatosemir Deletedmom5284 merhaba el pompası ile mi yoksa elektrikli olanlar ile mi sağıyorsunuz. Bnm süt şuan yetiyor ama artsın istiyorum azalıyor gibi geliyor bzen
Gulzdmr Nida_nur4448 ayy maşallah canım sağlıkla büyüsünler inşallah 🙏 çok küçüksün ablan sayılırım 😊bende 30 yaşındayım 🙈
Asel-pinar Gulzdmr özel değilse sıkıntınız nedir yani rahatsızlığınız ? Bende sütüm artsın diye denemediğim şey kalmadı 😞😞😞 bebeğim daha 3 aylık ve sütüm az yetmiyo mama vermeye başladım 😞😢
Gulzdmr Asel-pinar canım cildin çok hassas dedi doktor göğüs ucum devamlı yara ve mastit oluyorum doktorumda seni çok etkiledi yavaştan bırak emzirmeyi dedi zaten bir türlü sevemedim emzirmeyi tek bakıyorum bebeğime bide çok zorlanıyorum 6.ayda düzelirsin diyolar ama sanmıyorum şuan bile göğsüm taş gibi…
Deletedmom5284 Gulzdmr canım evet sağdıkça çoğalır bende hem emzirir hem sağardım dolu dolu olurdu göğüslerim süt bitmezdi hiç, azalttım artık sağmayı normale döndü
Defnelinaa Gulzdmr aa bende karstayim ilk defa karstan birini duydum form da nerde çalışıyorsunuz acaba bende iş için burdayım
Asel-pinar Gulzdmr anladım canım ankaradayım ben de aynı şehirde olsaydık tanışmak isterdim sizinle enazından sütünüz boşa gitmezdi 😇
Neslidamla Gulzdmr keşke sütüm olsada emzirsem nekdr ugrassam da cogalmadı artık hep mama kullanıyorum 5 aylık bebeğime
Neslidamla Mama daha zor bu arada biberonu yıka sterilize et , dısarı cıkarken suyun sıcaklıgını ayarla , az yese mama ziyan oluyo tam yese acaba doymadı mı endişesi .. Mama beni cok yordu
Defnelinaa Gulzdmr anladım canım merkezde misiniz ben merkezde oturuyorum su an izindeyim digor kaymakamlığında memurum bnde