pelinkahraman Merhaba anneler 🌸 çocuklarınızla dışarı çıkarken sıcak ve soğuk yiyecek içecekleri koymak için ne kullanıyorsunuz? Birde termal çanta önerebilecek annem var mı? Şimdiden teşekkür ederim 🌸
mutialp pelinkahraman çocuk için değil de 2 sene önce kendime almıştım işe götürmek için. schafer iron man diye geçiyodu sanırım. Şimdi bebeğe de kullanıyorum memnunum.
Lagertha pelinkahraman e bebekten aldım kendi markası olan 6 saat boyunca suyu sıcak tutuyor sonra yavaş yavaş ılıyor.
fitmommy pelinkahraman ebebekten 450 ml baby plus termos aldım çok memnunum mama yaparken gece bile kullanıyorum tüm geceyi çıkartıyor öyle
Fatmacicek Aslında bende burda beklesem olurmu 🥰 termoslar var ama minik olsa bir tane çanta için iyi olurdu
GzmEyll Bende mama için sıcak su hazır bulunsun diye aldım Cooker marka 700 ml almıştım biraz büyük ama daha küçük boyu da var internetten aldım memnunum suyu uzun süre sıcak tutuyor
pelinkahraman Lagertha ebebekte aynı ürüne iki ayrı fiyat var. Biri 59,90 biri 79,90. Hangisi sizinki acaba biliyor musunuz ?
pelinkahraman fitmommy çok teşekkür ederim 🤲🏻içerisine neler koyuyorsunuz mama dışında. Ben misafirliğe, yola gittiğimde kullanmak için istiyorum
fitmommy pelinkahraman içine mama koymuyorum beklemesi iyi değilmiş ben suyu kaynatıp içine koyuyorum bir şişe de normal su koyuyorum dışarı çıktığımızda kaynar su daha uzun süre kaldığı için biberonda ılıştırıp mamasını yapıyorum üç dört biberon mama çıkıyor
Ersa pelinkahraman bende ikeadan termos almıştım sıcak su için çok memnunum çok araştırıp bakmıştım.kapağı ıkı bardaklı küçük bölmeli hemde çok kullanışlı.dışarı çıktığımızda kendımızde çay kahve içebiliyoruz.