nurelem lalenurr966 yok artık diyesim geldi, rakıyı bebeğin cildine nasıl temas ettirmişler ya, birde öksürük hırıltı ciğerlerle alakalı bir durum dışardan böyle bir uygulamayla hırıltı öksürük asla kesilmez tamamen bilinçsizlik
Gamzeburkan lalenurr966 ya rakıyı ilk defa duyuyorumda annemde zeytinyağı sürüp gazeteyle kapatırdı yumsatsin diye ☺️
Eslemsmom lalenurr966 bir de ne kadar etkili bilmiyorum ama öksürük için göğüse koyun yünü koyarlarmış babaannemler ince bi tülbente sarıp. Annem hiç yapmamış bize ☺️
limonlukarpuzzz lalenurr966 ben biliyorum astim hastasiyim annem hep yapsrdi ve mucizevi bir şekilde iyileşirdim :) Birde siyah turpu oyup altindan azicik bi delik olacak sekilde bal koyardi suyunu içerdim onunda oda çok iyi gelirdi. :)
limonlukarpuzzz lalenurr966 bir çoğu cahillik filan diyorda anasonu uyusun diye içiriyorlar ama rakiya geldin mi nedense cahillik oluyor bende bunu anlamiyorum🤷 Benim balgami disari atip rahatlama olmadigi için doktor soylemişti bunuda bebeğr uapin demedi 13-14 yasimdaydim hatirliyorum yani.
_ADA_ lalenurr966 bence susuz bir iki yudum da geçirebilir 😂 ama şöyle yanında kavun, peynir daha etkili olur. Öksürük yanına dertleri de götürür😁
Mommysharkdoodoodoodoo lalenurr966 ben de tentürdiyot ile sırta kare kare çizgi yapıp bir bezle sarıldığını duymuştum ne kadar etkili bilemeyeceğim.
elifhanimm Ben de doğrusunu bilmiyorum araştır ama annemde ayaklarımıza viks sürer sıcak havlu kapatırmış:)
elifhanimm Ayakla öksürük ne alaka diyeceksin ama bir çok kişiden de okumuştum burada bak yine de araştır bilemiyorum
Cileklisakiz47 lalenurr966 bana aynı tadaviyi uygulamislar 3 gün uyanmamisim rakı kokusu dokunmuş 😁 heralde 3 gün sonra ayilmisim yuruyebiliyorken yurumemisim 4 ay