Utkucan Mihribann11 ay keşke fotoğraf atabilsem o kadar uzun oluyor mu canım ya birde daha var mıdır acaba çocukta çok küçük bulaşıyor mu öyle bişey
Utkucan Musonn58 yazarım sizede mutlaka inşallah öyledir yani alerji ve parazit çıkar diye tedirginim ilk defa oldu sizin bebeğinizde mi çok küçük
Musonn58 Utkucan 52 günlük ben alerjiden şüpheleniyorum. Küçük diye alerji doktoru uda götürmedim..yumurta diyeti yapıyorum ilk bebeğimdede vardı.
Mihribann11 Utkucan enfeksiyon dan kaynaklanıyormuş dr ona gore öneri ler veriyormuş arkadaşımın çocuğu da öyle olmuştu resmini çekip dr göster muhakak
Utkucan Musonn58 sadece kıl kurduda olabilir o ihtimaldir var yinede mutlaka götürün benimkiyle aynı şey i bilmiyorum fotoğraf atmak isterdim size özelden atsam moderatörler yine kaldırır mı acaba
Musonn58 Utkucan sanmam at canım bende çok iyi bilmiyorum buraları. Ama sindirilmeyen süt bazen öle çıkıyor
Utkucan Musonn58 daha uzunlarıda var canım ben onları görünce benzettim birazda inşallah sütten kaynaklıdır tabi 9 buçukta randevumuz bakalım ne diyecek doktor
Utkucan Musonn58 canım hiç sıkıntı olan bişey değil parazit falanda değil dedi doktor sindirimiyle alakalı birşey sıkıntı değil ara ara oluyor dedi
mom006 Utkucan sindirilemeyen anne sütü yağı bağırsak uzunluunu ve ince şeklini alıo sanırım siz ondan bahsediosunuz
Sumeyra87 Utkucan ben bikersinde bazi seyleri birarada yemistim mesela tereyagli yumurta kasar ve beyaz peynir ozaman olmustu o dediginizden yumurta ve peynir simdi de yiyorum ama olmuyor sanirim hepsini ayni anda sindiremiyor ondan olmus olabilir.
Utkucan Utkucan canım hiç sıkıntı olan bişey değil parazit falanda değil dedi doktor sindirimiyle alakalı birşey sıkıntı değil ara ara oluyor dedi
Utkucan Sumeyra87 ayy galiba ondan canım doktor hiçbir şey yok dedi gayet normal sindirime alakalı bazen olur parazit falan değil dedi alerjide değil dedi
Sumeyra87 Utkucan bencede.bizim ilk ve tek defa ozaman oldu.hepsi agir geldi demekki diye dusundum ben hepsini ayni anda yemiyorum artik.