Utkucan Kızlar başına gelen var mı bebeğimin kakasında deri gibi ip gibi up uzun bişey çıktı nedir sizce başına gelen var mı moderatörler kaka resmini hassas içerikli olduğu için diper postumu kaldırdılar resim yüklemedim o sebeple
SedaMeyra Utkucan bağırsaklarinda herhangi bir parazit olabilir. Siz en iyisi ptesi bir çocuk doktoruna gidin.
Utkucan SedaMeyra ya çok tedirgin oldum yarın götürücem hemen nasıl bulaştırdım el kadar çocuğa herşeye dikkat ediyorum anlamadım😓
Durununannesi06 Mınık mınık ıplerse lifli gıda yiyince oluyor muz armut kabak tarzı seyler yedıgınde mutlaka olur korkmayı normal
Utkucan Durununannesi06 yok canım bebeğm daha 39 günlük sadece anne sütü alıyor ve bu baya uzun bişey ip gibi katlanmış hatta
Utkucan Hosgeldin aklıma ilk o geldi ama bu kadar uzun olur mu acaba o şey baya uzun ince bir bağırsak gibi sanki
mom006 Utkucan sindirilemeyen anne sütü yağı bağırsak uzunluunu ve ince şeklini alıo sanırım siz ondan bahsediosunuz
Kuzeybabyy Utkucan benim bebeğimde iki aylık iki gün önce aynı şeyi gördüm beyaz renkte ip gibi bişeydi bidaha olmadı ama
Utkucan Kuzeybabyy baya uzundu ya dedim ne olabilir baya şok oldum bir sürü kez katlanmış dolanmış şekilde önce alerji diye düşündüm sonra kıl kurdundan falan korktum
Utkucan ecemm-6161 bugün götürcem canım içim rahat etmedi gece gece öyle bişey görünce birde parazit falanda ah ya
Musonn58 Utkucan benim bebeğime ara ara oluyor sindirilmemiş yağın ip şekli diye düşünüp evham yapmadım. Doktora götürüseniz haber verirsinşz
Utkucan Musonn58 yazarım sizede mutlaka inşallah öyledir yani alerji ve parazit çıkar diye tedirginim ilk defa oldu sizin bebeğinizde mi çok küçük