Lisa3349 SNCK Kasenin yarisi kadar canm gunde 2 ögun veriyorum kusmadigi surece veriyorum ben .Tabi abartmadan daha cok kucuk migdeleri .Bnm kizimda biz ne yesek agzini saplatiyor😂
OncedenGurme SNCK genelde yarım çay bardağından fazlasını pek yemiyorlar ilk zamanlar. Deneyin, kilo alımına bakın. Bebeğinizin kilo alımını bilmiyorum, kaç kilo bilmiyorum ama aşırı bi kilo alımı vs olursa doktorunuz uyarır zaten
SNCK OncedenGurme suan 7 kilo ama geceleri saat basi uyanip 90 ml formul sut iciyor bu sebeple kaliteli uyku uyuyamiyor o yuzden doktorumuzla ek gidaya erken baslama karari aldik
SNCK Gamzeburkan anladim o zaman sabrederecek az az devam edeceğim 😊 o isteyince dayanamiyorum bi kasik daha derken kendimi tutamiyorum ama artik hemen corbayi kaldirip dikkatini baska seylerle dagitmaya calisirim
Gamzeburkan SNCK ya bizimkide öyleydi çıldıriyordu bişeyler yemek icin bende 5. Ayda başladım suan 10 aylık olcaz sıkıldı mesela bazen yemiyor çok zorlanıyorum o yüzden acele etmemek en iyisi ☺️ Saglikla büyüsün
Tubacati SNCK sanki oğlumu anlatmışsınız🙈 yemek vakitleri bizim için bir stres kaynağı olmuştu resmen. Elimizde su bardağı görse onu bile istiyordu ağlıyordu. Doktorumuza danıştık 17 haftadan sonra tadımlara başlanabilir dedi. Bizde 18.haftada başladık. Patates havuç kabak tadımı yaptık şimdiye bakar 3 gün kuralıyla. Birazda yoğurt denedik. Vallahi rahatlık varmış. Çocuk yemek vakitlerinde ağlamayı bıraktı. Çünkü artık onunda tabağı var 🙈 dediğiniz gibi bizde de verdiğim miktarla yetinmeme durumu var. Oioinin puzzle tabağından almıştım onun bir parçasına yemesi gereken sebzeyi koyuyorum fazlasını mutfakta bırakıyorum ki görüp hepsini istemesin. İsterse de sakin sakn anlatıyorum “biz tabağımızdaki kadarını yiyoruz seninle öyle yapman gerekir” diye. Bazen sakinleşip istemeyi bırakıyor bazende kavga ediyor bizimle resmen söyleniyor🤣
ecemm-6161 SNCK canım ben de 5. Aydayım ama tadımla ilerliyoruz elma armut muz patates havuç yoğurt suanlık bakıyorum alerjik reaksiyon var mı diye biz de test yaptırdık teniz çıktı cok şükür elhamdulillah süt ürünleri yoğurdu yiyor seviyor
SNCK ecemm-6161 insallah bizimde temiz cikar peki temiz çıkarsa sonuclarimiz sonra normal marketten aldigimiz yogurttan vermek saglikli mi ? Ben arastirdim baby mix sade yogurt varmis ondan baslamayi dusunuyordum
ecemm-6161 SNCK canım kendin yap ben yoğurdunu kendim yapıyorum cok basit anlatayım tarifini vereyim yap camım hazır yoğurt verme hiç iyi değil canım
MervosP SNCK susnlık çorba yapmayın bence siz bi tadımlsrı bitirin sebxedeki sonra ksrısım yapsrsınız
Baharkokulum SNCK benimki şuan 5 ay 20 günlük. Ben bir öğünü yoğurt veriyorum sadece. Ama 1 buçuk yemek kaşığı kadar. Bu ayda tüm yediği ve tattığı şeylerin yarım çay bardağını geçmemesi gerekiyor diye biliyorum canım.🙋♀️