Irmak21 7 aylık bebeğim artık çok yoruldum eskiden de gece uykusu yoktu ama şimdi gözleri kapalı 20 dk bir 10 dk bir ağlıyor kulağını çekiyor saçını çekiyor artık uykusuzluktan delirmek üzereyim alerjik bebek onunda etkisi var belki ama çok çok yoruldum 😭😭😭
Karas Irmak21 birebir herşeyimiz aynı şuanda da memede. Diş belirtisiyöiş bi patlamadılar gitti gözümü zor açıyorum
Gamzeburkan Irmak21 büyük ihtimalle dis benim kızımda öyleydi aşırı kulagini çeker saçlarını tutar çeker.
Minemmm Alerjik bebeklerin hepsi ole galiba benim oğlumda öyleydi ve dısten yapıyor annesi sekiz sekiz buçuk gibi dişleri cıktı oğlumun sürekli eli kullagındaydı malesef zaten bebeklerımıx huysuz oluyor
Irmak21 Minemmm evet alışıktim huzursuzluk uykusuzluğa da şimdi daha da arttı yoruldum artık. Şuan nasıl bebeğiniz
Browni_61 Irmak21 Öyle yaotignda 1 cay kasigi agri kesici calpol ver bide ole bak hala devm edicekmi eger birskirsa kulak agrisi olabkr.yds emziiryosanz kulağına sutunuzden damlatin anne sütü kulak ağrısına iyi geliyoms.
Minemmm Irmak21 huysuz hep uykuya hep direniyor maalesef uyuyunca hep parmak ucunda evde çit olamayacak yanlız değilsiniz yani birde çok şükür artik 10 buçuk aylık kendi kendine oynamaya başladı oyuncakla kitapla biraz olsun oynuyor
Woody Deletedmom_56 diş belirtisi Osanit diş topu çok rahatlattı kızımı Bir de arada ağrı kesici verebilirsiniz doktora danışığ
Irmak21 Elfrjn orta kulak iltihabı başka belirtisi varmi biliyor musunuz onun için çocuk doktoruna mu KBB gitmeliyim
Tsksn-gns-27 Canım kulağını hafifçe elinle ovala nasıl hoşuna gider benim oğlum da öyle geçen gün yaptım kucagimiz da uyuya kaldı yavrum öyle rahatladı
Waffle Irmak21 disleri cikiyor olabilir o yuzeen sık sık uyaniyor. Zamanla gececek insallah merak etmeyin sabirli olun.
Woody Deletedmom_56 karanfil zeytinyagı yaptım ama çok fayda etmedi. Birkaç kere rahat uyusun diye de agrı kesici vermiştim