Alparslan0101 75kinalikuzu aa öyle mi .. tamam ben bir iki ay daha dolapta tutayım ama bişey olursa kesin atarım ama lazım olursa die kalsın öyleyse çok teşekkür ederim ✋
elifiii Alparslan0101 acıldıgında oksidasyon sebebiyle etken maddesinin etkisi azalıyor diye acıklamıstı bir doktor. ama bu ilaç şirketlerinin bir satıs oyunu mu tam emin olamıyorum. sekerlenme vs. varsa vermeyin.
Alparslan0101 elifiii Bebegimm1 iki_tospik_annesiii Gorkeminannesiii çok teşekkür ederim bilgilendirdiginiz için
Bebegimm1 Alparslan0101 açıldıktan 1ay sonra atılması gerekiyor bende almistim 1ayı gectikten sonra kullanmadım
iki_tospik_annesiii Alparslan0101 hiç duymadım cnm bozulana kadar kullanıla biliyor diye biliyorum bende şekerlenirse bozulmuş denektir
Gorkeminannesiii Alparslan0101 evet canım at 1 ayi gectiyse etki etmiyor çünkü çabuk bozulan suruplardan calpol
iki_tospik_annesiii Gorkeminannesiii Bilmiyordum balım çok sağol bende öyle yapim bari 1 Aydan sonra atayım dolapta saklanılıyor dimi
Gorkeminannesiii iki_tospik_annesiii işte 1 ay süresi var eğer kullanmazsan at sekerleniyor 1 aydan sonra zaten 😊
iki_tospik_annesiii Gorkeminannesiii sık kullanmıyorum mecbur kaldım zaman kullanıyorum oda çay kaşığıyla veriyorum ☺️
Waris Alparslan0101 buzdolabına sakın koymayın üzerinde de yazıyor zaten oda ısısında saklanması lazım bütün etkisi gidiyor. Kimi doktor 1 ay sonra atılmasıno söylüyor kimisi farklı birşey söylüyor. Zaten ateş yapacak aşı sıklığı çok olmadığı için üzerinden 2-3 ay geçmişti ben atmıştım ama hemen 1 ayda atılması çok da mantıklı gelmiyor açıkçası yoksa daha küçük bir şişeye yapılabilirdi.
nesliysldl Parasetamol içeren ilaçlar calpol ve dolven mesela,oksijenle temas ettikçe etkisini yitirir.açıldıktan 20 gün sonra at çöpe
elifhanimm Alparslan0101 kilitli poşete dök içine sim yıldız vs bebeğine karın üstü egzersiz yaptırdığında önüne koy oynuyorlar onunla israf değil oyuncak olur🥰