Mom081 eğer sarılığı yoksa uyandırmayın uyusun ben kızımı çok uyandırıyordum uykudan mahrum bırakıyordum,kızım sarılık oldu hemşireler beni çokkorkuttugu için sakın 2 saati geçmesin salın çok uyumasın şekeri düşer cimcirin zorla uyandırın koltuk altlarından acıtın topuk sıkın kızımı hastanede okadar canını acıtıyorlardıki eve geldik kızımı perişan ettik uyandırmak için her saat ya her saat alarmım vardı telefonum alarm doluydu kızımı kusarcasına emziriyormuşum farkında deilmişim aman birşey olmasın diye ..artık kafayı yiyordum resmen ben 20 günde 15 kilo vermiştim stresten ..berbat günlerdi ve cahilce diyebilirim şimdi bu bilinçlenmeyle yeniden doğursam hayatta zorlanmam.. kızım 20 günlük flndı beslenme uzmanından yardım aldım ve kızım uzamış sarılık yaşamasına rağmen ki 3 ay sürdü bu durum bana sakın uyandırma uyusun artık kızın günlük bir bebek dedil bir aylık olmasına çok az kalmış yeni doğan işk günlerinde biz uyutmayın diyoruz yada şekeri düşer sarılık olur vs ama suandan itibarek acıkınca ağlayacak olan bir bebeğiniz var demişti bebekler çok zeki merk etmeyin zaten siz istesenizde sabaha kadar uyumaz bırakın 3 5 7 saat uyusun ama benm 7 saat dememden endişe duymayn bir uyut iki uyur üçüncüde uyumaz her daim saatlerce uyuyacak değil her nekadar emmeye ihtiyacı varsa uyumayada okadar ihtiyacı var demişti eve geldim alarmı kapattım tabi aklım kızımda uyanıyorum her dakika bir saat oldu iki üç döt beşinci saatte kendi uyandı emdi ve uyudu o gün bugündür kızımın muazzam uyku düzeni var ve her acıktıgında uyanıyor ve uyuyor suan 5 alık olucaz nasipse korkmayın