Merhaba oğlum yeni sünnet oldu sizlere de bilgi vermek istedim çok soru görüyordum.oğlum 4.5 aylık iZmir sünnet kliniği Yusuf Demircana yaptırdık.
-sünnet günü gitmeden 1 saat önce yarım fitil verdik fitilden sonra beslenme ve uyutmak yok
-kliniğe gidince iğne yapılacak yere krem sürdüldü uyuşması o sıra da bilgilendirme yapıldı
- geldik en acılı kısma 10 dk sonra iğnes yapıldı ve gerçekten çok ağladı onunla birlikte bende çok ağladım ilacı çok yakıyormuş yavrum çok acı çekti ama çabuk sustu o an biraz pişman oluyorsunuz ama mecbur🤷♀️
-oda da bizi yalnız bıraktılar odayı loş ışık hale getirdiler emzirip uyuttum 10 dk sonra doktor geldi masaya yatırdık oyun halısına steril bez serildi o arada uyandı tosbağam doktor uyuşukluğı kontrol ederken o yatarken emzirip geri uyuttum tabletten müzik açtık kulağına pişpiş yaptık
-doktor bilgilendirme ile sünnetini bitirdi
- ışıklar açılınca uyandı kucağıma aldım emzirdim hiçbirşeyin farkında değildi kuzum
-ilacın etkisi 24 saat sürüyormuş çişinde ağlar dedim ama ağlamadı kuzum karton bardağı kesip verdiler çok ıslanmadıkça değiştirmedik
losyon verdiler sık sık kurumasın diye sıkılıyor doktoru eğer huzursuz olursa fitilden 6 saat sonra 1 tk calpol verdi dedi ama o günü komple uyuyaral geçirdi bizimde işimize geldi gecemiz sorunsuz geçti ertesi gün çok şişti iğne yapılan yerler mosmordı ama hepsi olacak şeyler
3.Gün sabahı karton koymayı bırakıyoruz şişi gittikçe iniyor ve ufak kanamaşar oluyor normalmiş.
- 4. Gün kontole gittik 5 gün boyunca hergün banyo yaptırmamızı söylediler kontrolden 5 gün sonrada masaja başlayacağız
-dikişlerden 2 ile 4 hafta arasında düşecekmiş
- Ayda kontole gideceğiz sormak istediğiniz herşeyi cevaplarım🥰