AyPerisiVeGokPrensininAnnesi sizdenbiri34 Kan tahlili verdiniz mi? Değerlerine d vitaminine vs baktırın bundan kaynaklı olabilir.
Mu-Mi sizdenbiri34 kardeşimin kızı dün 1 yaşına girdi yeni alt dişleri patlamış çıkar sizinkide ınsallh merak etmeyin
Alvin0 Doktorla hiç görüştünüz mü ilk defa duydum ama ciddi bise olacağını sanmıyorum bebekten bebeğe değişir sonuçta
Feraye_ Alvin0 ilk defami duydun🙄kimi bebelerde gec cikartiyo hic mj etrafinizda yasindan sonra dis cikaran gormediniz
sizdenbiri34 AyPerisiVeGokPrensininAnnesi sağlık ocağına gidicem pzt doktorla görüşücem kafama cok takildi
Papatyaseverr elifhanimm Bilginizin olmadığı konuklarda yorum yapmayınız doktorlar normal karşılıyor 18. Aya kadar falan 1 yaş normal yani onda eminim
Bebisveannis elifhanimm merhaba, merak ettiğim için soruyorum bir yaşına kadar çıkması gerektiğini nereden biliyorsunuz. Bu söylediğinizin bilimsel olarak dayanağı nedir ?
sizdenbiri34 Cheddar ay benim kafama çok takıldı 16. Ayına kadarsa ıyi çünkü 20 gün icin de hiç cikicakmis gibi durmuyor
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi sizdenbiri34 Kan tahlili genel kan isteyin, çocuk doktoruna gidin ama sağlık ocağı pandemiden kan almıyorlar.
elifhanimm sizdenbiri34 doktora göründünüz mü ne diyor, 8 ayda en geç ilk diş çıkıyor 1 yaşına kadar çıkmazsa muhakkak uzmana başvurulmalıdır diye biliyorum