Benanneyimanne DamlaDorukhan biz holo ve btt almıştık 1bın tl attık şuan 4150 oldu (kendımiz şans eserı almıştık bılmeden tavsıye degıldır )
MeryemSu DamlaDorukhan valla yüksek ama bende holo aldım cnm yükselecek diolar bakalım hayırlısı artık🤔
ATC DamlaDorukhan şu an hepsi yüksek alma zamanı degil büyük kodomanlar bozduğu zaman düşer alma zamanı gelir
Durununannesi2703 DamlaDorukhan şuan kimse birşey almasın fazlasıyla yükseldi herşey atıyorum 50 tl attınız ve alacağınız coinin lotu çok yüksek ve öylece kaldı şimdilik ne altcoin nede farklı bir coin almayın
DamlaDorukhan Benanneyimanne bende holo ya attım bi miktar bi kaç altcoine atayım diyorum ama holo hariç bildiğim yok malesefff
eylul87 Ben serkan türkeri takip ediyorum you tube dan coinlerin grafiğini yorumluyo kendi aldığı coinleri paylaşıyo takip edip karar verebilirsin
Azsekerlikahve Monaroka ay sorma valla. Merak etmiyoda eğilim ama caiz midir değil midir işler karışık biraz o yüzden bulaşmıyorum😄
Mrbmrb Monaroka kahkaha attım bebişle birlikte gülme krizine girdik. Allah da seni güldürsün canım 😂😂😂
Benanneyimanne Ikrazumra19 canım kısaca kripto para yanı sanal para bıtcoın duymussundur onun farklı versıyonu borsa gıbı paranı yatırıp satın alıyorsun o degerden paran kadar adet alınıyor deger kazanıp yukseldıkce paranda yukselıuor
Ikrazumra19 Benanneyimanne peki istedigin zaman geri çekebiliyormusun inan bitcoini de bilmiyorum ilk defa burda duydum ama haram degil mi o para ya
covirgin Benanneyimanne canım nerden bakıyorsun parana 250 yatirmistik bi yerde 290 görünüyor anasayfadan bakında 235 görünüyor anasayfadaki para neyin nesi? Iyice kafam karisti🙄
Benanneyimanne DamlaDorukhan bır mıktar BTT atmiştık yorumculardan okuyarak 0.01 den şuan 0.04 oldu geleceği guzel diyorlar bakalım bekleyıp gorecegız
Durununannesi2703 DamlaDorukhan bu nasıl bi cesaret yiğidim diye sorarlar adama, Altcoinler çok riskli girmeyin derim Nisan ayı ortasında ciddi anlamda düzeltme olacak piyasa biraz karışacak dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum 🥳 hepinizin şansı yaver gitsin
Benanneyimanne covirgin parıbu uygulamasından ana sayfa yukselısını gosterıyor kendı profılınıze gırınce paranız gorunuyor
Benanneyimanne Ikrazumra19 haram olmadığını duydum sonucta soyle dusundlım altın aldın yukselınce bozuyon haram oluyor mu buda oyle paranla adetlı degerden alıyon yukselınce para kazanıyosun istedıgındede bozup alıyon