limonlukarpuzzz Mom079 benimde uygun canim ama sildim ve koltuk yikamaci geldiğinde kapkara su akti. Koltuk silmek kiri oldugu gibi aşagida indirir dedi aynende oyle yapiyor. Silmeye uygun kumaş denmesinin amaci leke filan olursa bulundugu yer silinir mantigiyla satiyor onu
Nik_mik_yok Roxy sabun tozu ile siliyorum. Kendinden yumuşatıcı olduğu için mis gibi de kokuyor. Beyaz sabun kokusunu sevmiyorum ben. Bu tencere kapağı olayını da çözemedim, ilk.defa duyuyorum 🤣
Momkids Mom079 canım sıvı Arap sabunu var ben hem yüzey temizliğinde hem koltuk falan silerken kullanıyorum çok iyiler
antropologanne Mom079 Sonra hafif nemli bir bezle üzerinden geçiyorum. Sandalyelerimide bu şekilde siliyorum.
Yesillimon hankardeslerr evet cnm 🤩denemeni tavsiye ederim ama çelik tencere kapağı olacak cam degil😁
Yesillimon Cennetinsusu Derinlemesine temizliyor hemde elde silmeden daha kolay nette videolari var cnm bak 🤭
hankardeslerr Yesillimon Yarın denicem eşim görürse Allah bu aklı nerden veriyo siz kadınlara dicek 😄😄 Akıl akıldan üstündür 😄