Balkizlarim Mom079 geçiyor canım o pis suyu döküp başka sıcak su ile duruluyorum ve parfüm veya yumustaci damlatıp o an temiz su ile siliyorum yine lifle 🌸♥️
Unknown Mom079 Bezi hafif sulu bırakıp beyaz sabunla köpüklüyorum iyice. Sonra bileklere kuvvet. 🥲 Köpüğü azaldıkça bezi yıkayıp tekrar köpüklüyorum. Bu sene yaza girmeden yıkattıracağım oturma odasını, nasip olursa. 😬
EmineYilmaz Mom079 koltuk için kullandığım lifim var . Kovaya su koyuyorum . Lifi sabunluyorum siliyorum en son normal hafif ıslak temiz havluyla siliyorum canısı
CemreKerem35 Goktugmom_ İçine çektiyse ya ev tipi yıkama makinesi lazım ya da bir koltuk yıkama çağırın vakumla çekilmeden içinin kiri çıkmaz. Koltuk silmek zaten yanlış kir içine itiliyor çektirmediginiz sürece gerçekten temizlenmez .
Yesillimon Cennetinsusu Derinlemesine temizliyor hemde elde silmeden daha kolay nette videolari var cnm bak 🤭
Yaseminnnnn93 Goktugmom_ koltugun da mi leke kosa hali leke çıkarici işte koltukta siliyorum onla sıkıyorsun lekeyi yuzeye çıkarıyor bende sasirdim cidden etkili cok cok eski degilse leken cikar bence
Furug Goktugmom_ dün buharli koltuk yikamacidan fiyat aldim 120 liraya tertemiz yapiyolar burada..sonra komsuda hali yikama makinasi oldugunu duyunca iptal ettirdim🤣 hem yorulmazsin hemde 120 liraya tertemiz olur baya kullanirsin
Pamuk_seker Mom079 sicak su arap sabunu tencere kapağı bezi geçir sil pazar sildim bende mis gibi oldular😀
Duyulurum Mom079 silmeden önce elektrikli süpürgeyle detaylıca süpürmeyi unutmayın kolay gelsin benim de koltukları silmem gerek 😔