Ziyangil arzuuarc ben yoğurtla başlamıştım doktorun öyle söyledi sonra havuç patates kabak ıspanak verdim
Solyanim arzuuarc Doktorumuz Yoğurtla başlamamı söylemişti. Sonra sebze en son meyve vermiştim .Bence bebişler için yoğurt güzel bir başlangıç😊🌸
arzuuarc Bende yoğurtla başlamayı düşünüyorum bebeğim haftaya tam 6 aylık olacak haftaya başlıcam sizce çok mu geç kalmışım ?
gunes20 arzuuarc alerji durumlarımız oldu bi süre, ondan dolayı. Çok şükür şimdi herşeyiyiyor ama bisüre sıkıntı yaşamıştım🌿❤️
Cookanne @arzuuarc arc#11227201 nasıl başladınız peki bu süreçte ne yaptınız çünkü sütümü sağıyorum gelmiyor 🙄
arzuuarc Cookanne Ben tamamen uyku düzenini ona göre oluşturdum gece geç yatıyoruz sabah işe gelmeden emziriyorum zaten 12de çıkıyorum ben eve gelene kadar uyuyor uyansa bile 4 saate kadar aç kalabilir bu ayda artık
semaahmet Benim oğlum beş aylık oldu tabi doktor dört bucukken başlattı yoğurt havuç suyu elmea suyu onları geçtik sebze olarak ne vericem kızlar akıl verin bana
arzuuarc Cookanne ilk iki ay 8-12 çalıştım dört saat şimdi 1e geçti beş saat çalışıyorum 08-13. Bundan sonra 6 ayda böyle devam edecek 😊