Laden İyi geceler kızlar, bebeğim 18 günlük. Geceleri sabaha kadar hiçbir şekilde uyumuyor. İki günde bir ikindi ezanı okunana kadar yıkıyorum. Yıkadıktan sonra çok rahat ve uzun uyuyor. Geceleri uyuması için yıkama işlemini gece yapmamda sakınca var mıdır? Çevremde ki herkes yıkanmaz diyor aranızda yıkayan var mı?
LiYaRzuU Laden inanki kırkımızı bile akşam çıkardım tekim mecbur eşimi bekliyorm akşam işden gelince yıkıyoruz
Arzymn Laden çevrendeki herkesin ağzına kürekle vur ve çocuğunu akşamları yıka. Oğlum 4 aylık 9 da yıkayıp yatırıyorum, rutin oluştu, kendi de rahat ediyor misler gibi uyuyor
ebbbbbruu Yıkanır neden yıkanmasın 15 günlükken ben oğlumu yıkamıştım kalbini temiz içini ferah tut yıka annesi bişey olmaz banyo da yıkama 😊
Laden LiYaRzuU bende tek yıkamaya cesaret edemiyorum eşim benden çok korkuyor mecbur annemle yıkıyorum o da yıkanmaz diyor işte
gamze1 45 gün boyunca geceleri yıkadım annemle Allah'ıma şükür bir şey olmadı şuan evime döndüm soğuk memleket o yüzden gündüzleri yıkıyorum artık
Laden gamze1 odanın ısısını arttırıyorum zaten banyo yaptırırken. Gece korkuturlar bebeği deyip aklıma giriyolar🤷🏻♀️
Elifelif Bana da yıka ama suyunu dökme gündüz Dök dediler bende ne olur ne olmaz dediklerini yaptım 😊 melek onlar allahım korur onları
Laden Elifelif evet canım bunu bende duydum. Yıkandığı suyu gece dökmemek gerekiyomuş. E sabah dökerim bende öyleyse😊
ebbbbbruu Laden insanlar konuşur durur annesi en iyi bilendir yıka gitsin bak nasıl güzel uyuyo bebişin
Purposeless Laden Bebeğim 2 aylık 1,5 aydır her gün gece yıkıyorum çok şükür bişi olmadı 😊 Aksine o daha rahat yatıyor bende öyle
ntugbahas Laden doğduğundan beri hep geceleri yıkıyoruz. 9 Aydır bu böyle ve oğlum çok daha rahat uyuyor. İlk doğduğunda bir hafta yoğun bakımda kalmıştı. Orada gece saat 12 de banyo zamanıydı. Sanırım orada alıştı şimdi çok mutlu oluyor yıkanırken
[silindi] Laden her gece sabaha kadar rahat uyuması ve gazı ıcın yıkayabılırsınız ben hergun sabah ve gece yatmadan yıkayıp yatırıyordum hem gaz problemı olmuyor hem daha rahat yatıyor sadece yıkadıgınız suyu sabah ezanından sonra dokun :)