Verauygl Serpilannne npxs nin swap işlemi var bu ayın 10 u gibi sanırım isim değişikliğine gircek. Ondan uçuş bekliyoruz 🤗
Ylmzyagmur Anne17 cok şükür biri daha varmış bu soruyu soran aynı dert bendede var en dusuk te bunu gostryr bu nsl olck bilen biri anlatsa keske
sedaomur26 Anne17 emir mi verdiniz ? Bilgileri yanlış girmiş olabilirsiniz önceki satış emirlerini iptal edin öyle yeni emir verin.
sedaomur26 Heymamma dediğinize katılıyorum ama her coin zaman geçtikçe değer kazanmıyor coin seçimi de çok önemli
Bambamannesi sedaomur26 CHz den alip btt ye versem zarari kurtarir miyim acaba dahada cakilcak gbi cnku btt bi pump dha yapar mi ?
sedaomur26 Bambamannesi chz çok düşük zaten chz satarsaniz cok zararıniz olur ne Kadardan almıştınız chilizi ?
Defg sedaomur26 Seda hanım paribu da aldığımız iki farklı coin in ne kadar yükseldiğini nasıl görebiliriz.toplu olarak görünüyor ilk sayfada
Ddilek12 sedaomur26 merhaba can8m bende burda duydum girdim 50tl vardı yatırdım rvn ye yatirdim bugün öğlen gibi -2.5 gibiydi aldığımda sen bizi bilgilendirir misn numarani da alabilirim eğer istersen
sedaomur26 Ddilek12 Numara maalesef veremem ama yükseldiği zaman mesaj atarım gerçi bzide şuan beklemedeyiz bugün yarın yükselecek Allah izin verirse 😊