Sfat Bebeğim emmmeyi bıraktı gibi. Bazen emiyor. Sütüm gitmesin diye de 3 saatte bir sağım yapıyorum. Tek göğüsten 25 diğer göğüsten 40 gibi çıkıyor dk da… devam ediyorum ama gelmiyor. Elle sağıyorum geliyor. Sütüm var mı yok mu ??? 6 aylık bebeğim. Süt az olduğu için emmiyor olabilir mi ?
bburcu Sfat düzenli emmediği için azalmıştır. Benim kızımda emmiyor sadece geceleri emer. 30 cc anca çıkıyordu geçen ay. düzenli sağımla baya arttırdım
Papatyaseverr Sfat Düzenli sağımla arttırırsınız sütünüz var üzülmeyin, 13 aylığız 13 aydır ve böylede devam ediyoruz 😊
Rahimeee Sfat sabır edin ben nerdeyse 8 aydır sürekli sağıp veriyorum kızım göğüsümden emmedi ama ben artık baya yorulmaya başladığım için sağımlarında günde 4-5 düşürdüm hem iş hem sürekli sağmak zor oluyor bende isterim uzun süre kendi sütümü vereyim ama bakalım nasip kısmet 🙏🏻☺️
Kelebegimmmm Sfat olamaz. Çünkü sağım memedeki miktarı göstermz. Artsn istiyrsanz günde 10 kez sağın. İki saate bir
bburcu Sedaa50 silikon uçla emzirmeyi dene önce emer diye düşünüyorum kızım öyle emiyor gün içinde arada. Bir de uykuluyken emzir uyandığı anda al
bburcu Fatosemir 2 saatte bir mutlaka sağmalısın. Bol su, süt yapan çaylar, uğut tatlısı yiyorum ben bu aralar. Bestlak, dut kurusu, kuru incir, ceviz, fındık, badem tüketiyorum hep
Patis bburcu ne kadar zamanda arttirdiniz ve ne kadar artti sutunuz? Ben 5 aydir sagiyorum hep ayni. Gunde 6 7 oluyor
bburcu Patis 1 ayda arttı 3-4 katına çıktı. Göğsünüzdeki sütü boşalttıktan sonra 10-15 dk daha sağmanız lazım
Momgirl bburcu peki sağdığımız süt örneğin 30 cc çıkıyor bunu ben buzluğa ayrı ayrı poşetlerdemi atmalıyım bu şekilde 1 öğünü biriktiremiyorun nasıl yapmam lazım yani 120 içiyorsa ben 4 kez sağdığım da oluyor o rakam ama önce sağdıklarımla ısısı aynı olmuyot nasıl birleştiricem
bburcu Momgirl evet ayrı ayrı atılır mecbur. Ama 1 gün sonra mesela donmuş olacak zaten hepsi. Isıttıktan sonra tek biberonda birleştirilir. Ben buzlukta bekletecek kadar stok yapamadım. Hep günlük oluyor dolabımda. Eğer ertesi gün falan içiyorsa hiç buzluğa atmaya gerek yok dolapta 3 gün duruyor