Gamzee19 Merhaba anneler ❣️ Otutturma hakkında post açmıştım sizlere bir sorum daha var… Haftaya 5 aylık olucaz sizce yürütece ne zaman konulur bebekler? Kimisi koyabilirsin kimisi koyma diyor.. İnternetten baktım 8 aydan sonra diyor kararsız kaldım..
Ses6052 Gamzee19 benim oğlan 7 aylıkken koydum 11.ci ayda yürümeye başladı sonrada binmek istemedi ama benim düşüncem biraz daha bekleyin 🥰
AsenAlmila Gamzee19 öncelikle 5 ay daha çok küçük yürüteç için canım hem ayrıca yürüteç tavsiye etmiyorlar onun yerine yürüme arkadaşı daha sağlıklıymış
Nehirsi20 Gamzee19 destekli bir şekilde ayakta durabiliyorsa köy orumceginde ben 6 ayllik kullanmıştım ilk bindinde hiç gidemiyordu zamanla yurudu
Nehirsi20 Gamzee19 YouTube bir hocadan dinledim genelde denilir ya iyyesimi iğnesini neyse öyle bişi büyükler der ya aslında öyle bişi yokmuş kalça ultrasonuna bir sıkıntı yoksa çocuk oturmak istediği vakit oturdun diyor 4 ayllikken mesela destekli kucakta oturtmustum ama tabi destekli
Aryemus_3 Gamzee19 eşim çok istiyordu alalım diye ben bi kaç yerde okudum iyi deil bugün doktora gittik dr kendiliğinden yürüteç sakin kullanmayın dedi kalça yapısını bozuyor hele erkek bebekse asla
2015 Gamzee19 6 ayına yakın biraz biraz koymaya basladim şuan 6 aylık biraz biraz gitmeye başladı çok koymadiginiz zaman bişey olmaz zaten biraz durunca bizim ki hemen yoruluyor