Mavilimonnn Merhaba anneler, bebeğim 5 nisan da 3. Ayını bitiyor ve çok ciddi kabızlık sorunumuz var hangi mamayı kullandıysam fayda etmedi, bi arkadaşım bebivita mama önerdi kullanan var mı ? Tecrübelerinizi paylaşırmısınız ?
Berfin_Atar Mavilimonnn ben 10 gundur bebivita kullaniyorum gunde en az 1 kere yapiyor kakasini bizde kabizlikdan cok cekdik normalde mama vermiyordum ama doymadigini dusundugum icin yeni basladim ilk aptamil aldim kizim tadini begenmedi onda zorlanarak az az yapti gunde 1 kere ama bu bebivita ya gecice bazen gunde 2 kez bile yaptigi oluyor mamadan mi bilemem ama biz de işe yaradi sanirsam 😂
Cicismoms Mavilimonnn Ben de aynı durumu yaşadım özellikle Aptamil mamadan çok çektim. Sonra bebivita kullandım valla çok iyi geldi. Kızım 13aylik olana kadar kullandım. Şu n süt içiyoruz . Ama memnun kaldık
Mavilimonnn Berfin_Atar tamamdır umarım bende de işe yarar. Kabızlık sorunumuz geçer bizim de yavrum çok acı çekiyor 🤦♀️ Peki içeriğini diğer mamalara göre nasıl buluyorsunuz.
Berfin_Atar Mavilimonnn ben icerigi hakkinda saglik ocagi ile gorustum kotu bir sey soylemediler suan pek hatirlamiyorum fakat benim bebegim pahali ünlü marka mamalari begenmedi bunu hic yoksa bile 30 cc iciyor ben memnunum suanlik bir sknti ters bir sey gozlemlemedim
Berfin_Atar Mavilimonnn pazartesi saglik ocagi kontrolumuz var mamadan sonra bi degisim oldu mu tam doyup doymadigini anlayacagiz insallah pazartesi kilosu hakkinda bilgi veririm yine
Berfin_Atar Mavilimonnn Bugun goturmek nasip oldu bende size yazacakdim kizimdan firsat bulamadim kusura bakmayin 😏 kilomuz 5200 olmus iyi dediler kullanmaya da devam edebilirsiniz ise yaramis dedi saglik ocaginda ki doktorumuz 😏
Buseersoyy Berfin_Atar kaç kilo almış tahmini mamadan sonra benimde bebeğim az kilo alıyo iki gündür bebivita kullanıyorum
Mavilimonnn Berfin_Atar anladım tşk ederim benim de bebeğim çok zayıfladı bebivitadan sonra bende 12 nisanda götürücem İnş
Berfin_Atar Buseersoyy 2.5 aylikken 4800du kilosu 3 aylik kontrolunde 5200 olmusuz 400 grm kilo alimimiz sinirda oldugu icin devam dedi mamaya bir de benim sutum stresden biraz azaldi kizim pek fazla doymuyor o yuzden yoksa kendi sutumden baska bir sey vermedim hic vermekde istemezdim ://