gizmii Kızlar maalesef bebeğim battaniye de sallanarak uyuyor tek olduğum zamanlar mahvoluyorum. Bu tavana asılan salıncakları kullananlar var mı uyutmak için memnunsaniz paylaşır mısınız
Emir123ali gizmii çok çok iyi hamak beşik diye Hepsiburadadan baka bilirsin ben 100 tl ye almıştım şimdi onu kaldırdım normal salıncak olanı aldım kumaş çok iyi oğlumu oturtuyorum işimi yapıyor tv dende kırmızı balık ohh keyif 😁😁
Zynpyldzz gizmii benimde çok işime yaradı halada duruyor televizyon karşısında onun içine koyuyorum duruyor ama salonun tam ortasına köyün ki rahat sallansın birde 2 tülbent bağladım çekmek için oh mis😅
bir_pasa_annesi gizmii acaba tavana nasıl asılıyor cnm bende istedim 1 kıs rezil oldum ama asacak yer yok tavan köpükle kaplı
Zynpyldzz tekgamzelimm eşim matkapla tavanı deldi çelik halkalı dubeli geçirdi salıncağın ucunda da çelik kanca var zaten iki ucu birbirine geçiriyorsunuz sadece😊
Zynpyldzz gizmii zıpzıp hamak beşik yazınca çıkıyor ama siyah lastik ikiliden değilde gemici halatı ipinden olanı aldım beyaz ipli daha sağlam geldi bana birde kayinvalidem içine silikondan minder gibi birşey yaptı rahat oldu 😃🤷♀️ fotoğraf yükleyemedim sorun veriyor
Ebrudmrgl Ben de kullanıyorum hem hamak hem salıncak oluyo 45 kiloya kadar taşıyo tavana astık çok memnunum. Instagramda Salıncak Evi’nden almistim
Ebrudmrgl Tavan köpük ve ya alçıpansa duvardan duvara da olabilir. Biz yeni evde tavan alçipan oldugu icin cocugun odaya duvardan duvara astık mecbur. Kancalı oldugu icin istedigim zaman cikartiyorum
Mehtapakgl gizmii tavana asılan değil ama biz bunu aldık https://www.hepsiburada.com/bliss-pluton-bebek-hamagi-hamak-besik-p-AILEBLISSB104-BEJ?magaza=Bliss+Bebek 2 gün oldu bir oh çektik gerçekten
Emir123ali Mehtapakgl bundan bendede var ama büyüyünce rahat edemiyor kendini atıyor ben bunun tavana asılanı aldım içi hem derin oluyor hemde ibi biraz uzun tutunca rahat oluyor
Deletedmom5284 gizmii ben kullandım svava yaylı zıpzıp hamak üç ay, çok memnundum salonda uyuduk eşimle beraber onuda yanımıza kurduk